2777
2789
عنوان

خواب شب نوزاد ۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 24 پست
من واکسن ۱۸ماهگیشو بزنم هرطور شده این عادتشو برطرف میکنم دهنمون سرویس شده بخدا شبا سره شیرخشک درست ک ...

خیلیییییی زیاده....همین الان بگیرش...این نشون میده فقط در اثر عادت بیدار میشه. افتاده تو سرش. 

تیکر یک سالگی پسر دومم...
من واکسن ۱۸ماهگیشو بزنم هرطور شده این عادتشو برطرف میکنم دهنمون سرویس شده بخدا شبا سره شیرخشک درست ک ...

ببخشید من گیر دادما. اما این همه شیر خشک دندوناش رو خراب میکنه. بچه تو این سن کلی دندون اصلی داره. حیفه...تحمل کن و از شیر شب بگیرش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروسه حذف شیر شب رو از اینترنت بخون. ممکنه حدود یک هفته طول بکشه. همسرت هم باید کمک کنه. بعد راحت می ...

اونا رو از نت خوندم ولی اصلا با نوازش و لالایی آروم‌نمیشه حتما باید سینه‌بگیره😔 گریه ش شدید تر میشه... حالا از امشب میدم همسرم بغلش کنه راهش ببره انشالله که جواب بگیرم..ممنونم دوستم🌸

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
ببخشید من گیر دادما. اما این همه شیر خشک دندوناش رو خراب میکنه. بچه تو این سن کلی دندون اصلی داره. ح ...

اره میدونم همه دغدغه این روزام همینه دکتر بهش دارو داد داره۷تا دندون باهم درمیاره منتظرم اونا رو روال بیفتن میوه بهاری بیاد عیدم میریم سفر خسته تر میشه با بچه ها بازی کنه فکر کنم راحتر بتونم بگیرمش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
 اونا رو از نت خوندم ولی اصلا با نوازش و لالایی آروم‌نمیشه حتما باید سینه‌بگیره😔 گریه ش شدید ت ...

بوی شیر شما بهش میخوره که آروم نمیشه. پدرش باید راهش ببره. چند کیلوعه؟ وزن تولدش چقدر بوده؟

اونا رو از نت خوندم ولی اصلا با نوازش و لالایی آروم‌نمیشه حتما باید سینه‌بگیره😔 گریه ش شدید ت ...

اینکارو نکنی ک ب بغل شدن عادت میکنه اونوقته ک بیچاره میشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بوی شیر شما بهش میخوره که آروم نمیشه. پدرش باید راهش ببره. چند کیلوعه؟ وزن تولدش چقدر بوده؟

۳۵۰۰ بوده..الان ۸ کیلوئه

هزار ماشاءالله....عالیه...ما شاءالله به رسیدگی شما ...من جای شما بودم میگرفتم از شیر شب. بچه شش کیلو ...

ممنونم😍 ممکنه به خاطر تشدید رفلاکسش باشه؟آخه بعد از چهارماه دیگه رانیایدین اثر نکرد و الان نکسیوم استفاده میکنم