2777
2789
عنوان

وای خدایا باورم نمیشههههه هنگم هنوز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ایا وقتی شما باردار شدی زشت نبود؟!!!

من که بچه اولمه...برامن زشت نبود ولی برامامانم زشته که تواین اوضاع اقتصادی بچه ۵بیاره...وباوجود خواهرمریضم..پدرمم که توخرج همینا مونده وواقعا به زور میرسونه دیگه ناراحتی اعصاب گرفته...شمایی که میگین اشکال نداره واین حرفا شرایط زندگی مارو ندارین...اگه ماهگ پولداربودیم وپدرم خوش اخلاق بود شایدالان ازوجود این بچه خیلی خوشحال میشدیم نه اینکه بخوایم بگیم ای وای چیکارکنیم

خدایا شکرت
سرچ کن خودت...بعدم مادرم مینور هست پدرمم همینطور...حتی یبار دکتر بهشون گفت اصلا شانسی این چهارتا بچه ...

اینکه بیماری خاصی دارن بحثش جداست ربطی به سنشون نداره!در مورد عوارض بارداری در 40 سالگی هم خیالتون راحت هیچ فرقی با 20-30  ساله ها ندارن نیازی به سرچ نیست درسشو خوندم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

اصلا ربطی نداره مگه هرکی بعد ۳۵ بچه دار شده بچه ش کج و کوره؟؟؟!!!بعدم ان تی و غربال گری ها رو کامل انجام بدین،  پدر محترمم ان شاءالله دیگه یه خورده حواسشونو جمع کنن،  تا نشده که هیچی وقتی شد که نمیشه سقط کرد خواهر جان قتله سقط،  راحت در موردش نگین،  نحسیش بر میداره زندگیو(حساب سقط درمانی فرق داره اون حکم شرعی داره)

استارتر من هم برادر با خواهر زادم همسن هستن حالا 20 ساله هستن 3 سال پیش با هم رفتن آلمان .همش با هم هستن مثل دو تا برادر .... مامانم 39 سالگی باردار شد .اون هم بعد از 7 تا بچه که همه بزرگ بودیم ..وای چقدر بهش میرسید یم .چقدر براش لباس میخرید یم . حمومش میدادم ..خیلی خوبه به جای ناشکری کردن . خوشحال باش 

قربان وفای سگ ♥️
من که بچه اولمه...برامن زشت نبود ولی برامامانم زشته که تواین اوضاع اقتصادی بچه ۵بیاره...وباوجود خواه ...

حق دارید بچه ها گناه دارن اگه بخوان تو شرایط بد اقتصادی و اجتماعی بزرگ بشن ماها یه طرفه قضاوت میکنیم چون از جو خونه پدرتون خبر نداریم مامان باید خودش تصمیم بگیره

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

حالا کاریه که شده مبارکه 

شرعا ووعرفا هم حلاله 

به نظر من تنها ایرادش اختلاف سن بچه با پدر مادره و خواهر برادراس  

استارتر ناراحت نشی تورو خدا من چون خودم خواهر برادر خیلی کوچیک دارم میبینم چقدر سختشونه این بچه ها

خواهربزرگم جای مادر خواهر کوچیکمه 

داداش بزرگم جای پدر داداش کوچیکمه 

مامان بابام جای پدربزرگ و مادربزرگشن 

چهل دهه اختلاف سن خیلی سخته واسه بچه

حق دارید بچه ها گناه دارن اگه بخوان تو شرایط بد اقتصادی و اجتماعی بزرگ بشن ماها یه طرفه قضاوت میکنیم ...

من ومامانم دوتامون نمیتونیم حتی اسم سقط بیاریم...چون از خدا میترسیم...اصلا موندیم متعجب

خدایا شکرت
من که بچه اولمه...برامن زشت نبود ولی برامامانم زشته که تواین اوضاع اقتصادی بچه ۵بیاره...وباوجود خواه ...

ولی اگه سقطش کنه مطمئن باش اوضاع بدتر میشه اینوازیه دوران دیده بشنو چون مامانم ده سال پیش باردارشد ما مجبورش کردیم سقط کنه چون شرایط جورنبود خداشاهده شرایطمون بعد سقط صدمیلیون برابر بدترشد بابام که همش میگفت به خاطراون سقط این همه بلاو مصیبت سرمون اومد!!!! مادرم هم بیماریه روحیه شدید گرفت کااااش برگرده عقب از دلو جونم میزنم که سقط نکنه!!!شاید تونستم شمارومنصرف کنم و خدا ماروببخشه!!! خیلیا رو دیدم بچه آخریا عصای دستشون شدن و براشون بیشترمثه فرشته بودن تا بچه های بزرگتر...الانم من و خواهرم کاملا موافق بودیم مادرم دوباره باردارشه...

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋