2777
2789
عنوان

وای خدایا باورم نمیشههههه هنگم هنوز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 89 پست
اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

اتفاقا سالمه سالمه.شماهم انقدر بولدش نکن. هواشو داشته باش.  در ضمن سنی نداره بنده خدا.همه عاشقش میشن

اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

سلام کی گفته سالم نیست .همکار من 40سالگی تازه ازدواج کرد .الانم بچه اش 3سالش ماشالا .دل بسپرید به خدا .خودش داده ان شالله که خیره .قدمش مبارکه .خاله و خواهر زاده با هم بزرگ میشن ی کیفی میکنن بعدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک عالم دخترم یکم‌مطالعه کن🙁

بعد از ۳۵ سالگی ریسک بارداریهای پر خطر بالا میره اما اینکه بگی ۴۱ سالگی احتمال زیاد بچه اش سالم نیست خدایی خنده داره

مگه تو خدایی که تعیین میکنی بچه کی سالمه کی ناسالم؟؟؟؟

زن عموی دوست من ۴۴ سالگی باردار شد و توی مرز ۴۵ سالگی زایمان کرد وااااای هزار ماشالله پسرش رو میبینی میخوای درسته قورتش بدی انقدر که خوشکل و بانمک و شیرین زبونه 

تازه ۱ سالش شده عین بلبل حرف میزنه مامانش ۴۶ سالشه خیلی هم خوشحالن

marzi24 معلق 😐😐😐😐

واای حالا چی شده مگه!!!  خوب مامانت سنی نداره،  قدمشم ان شاءالله مبارکه،  نمیخواستن باید محکم کاری میکردن حالا که شده دیگه جلو بقیه خیلیم با اعتماد به نفس باشید و ذوق نشون بدید که فضولی نکنن،  اون بچه که انتخاب نکرده به دنیا بیاد حق داره که همه منتظرش باشن نه این که به خاطر رفتارای غلط تا آخر عمرش بهش بگن تو رو نمیخواستن و... 

عزیزم شما هول شدی 21 بچه دار شدی وگرنه 41 سن بالایی نیست اصلا!   یعنی چی زشته و بچه تو این سن ...

سرچ کن خودت...بعدم مادرم مینور هست پدرمم همینطور...حتی یبار دکتر بهشون گفت اصلا شانسی این چهارتا بچه اتون سالمه....ما۴تابچه هم مینورشدیم

خدایا شکرت

ما ک شرایط زندگیشونو نمیدونیم

ولی خب حالا ک باردار شده و کاریشم نمیشه کرد

ب مشکلاتش فکر نکنین

انشاالله قدمش خیر باشه براتون

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اره اون هست واقعا اولین نفری که میخنده شوهرمه....ولی خب اصلا مهم نیست...بیشترناراحتم واسه شرایط زندگ ...

حرف مردم رو که کلا بیخیال شو چون همیشه دنبال سوژه ن واسه غیبت کردن

تا شکمش معلوم نکرده به کسی نگید 

بعدشم یه مدت واسه دیگران جالب به نظر میاد ولی کم کم عادی میشه خبر از تب و تاب میوفته دیگه کسی بهش فکر نمیکنه

شاید یه عده آدم عقب افتاده حرف بزنن وگرنه بیشتر مردم سطح فکرشون بالاتر رفته

اره اون هست واقعا اولین نفری که میخنده شوهرمه....ولی خب اصلا مهم نیست...بیشترناراحتم واسه شرایط زندگ ...

وای خدایا شوهرمن میگه مامانت مثه دخترای جوونه چرا شوهرت بهت بخنده؟؟تازه مامانت دوسال ازمامانم کوچیکتره

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋

بزار داستان زندگی خودم برات تعریف کنم

مامان دقیقا چهل سالش بود باردار شد.منم دانشجو بودم

وقتی این خبر فهمیدم اینقد اعصبانی شدم بیشتر خجالت میکشیدم.آخه داداش آبجیم دانشجو بودن همه اختلاف سنی دوسال داشتیم.

اینقد ناشکری کردیم .ک بچه داخل لوله ها تشکیل شد چندوقت بیمارستان تحت نظر بود سقط شد.

بعد چندسال همه ما طی سه سال ازدواج کردیم.

مامانم تنها شد افسرده شد همش حرف از مرگ میزنه

اگ ناشکری نکرده بودیم الان اون بچه زنده بود مامانم سرگرم بچه بود اینقد عذاب تنهایی نمیکشید...