2777
2789
عنوان

وای خدایا باورم نمیشههههه هنگم هنوز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 89 پست
اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

انقدخوبه برابچه توهم همبازی پیداشد.اخه رابطه دایی وخاهرزاده خیلی خوبه خصوصاکه تویه رنج سنی باشن

این اخریای ناخاسته اینقدباهوش وخوشمزه هستن وهمه رومحذوب خودشون میکنن.

من که بچه اولمه...برامن زشت نبود ولی برامامانم زشته که تواین اوضاع اقتصادی بچه ۵بیاره...وباوجود خواه ...

حق داری ناراحت باشی عزیزم.ولی خدا خواسته نمیشه که بچه رو کشت!نمیدونم واقعا حکمت خدا چقدر عجیبه!!برادر شوهرم بچه دار نشد و بعد 10 سال حسرت بچه داره و هرجا بچه میبینه روانی میشه اصلا.چون جدا هم شده بخاطر مشکل ناباروریش.یکی هم مثل مادر شما خدا انقدر بچه بهش میده!خیلی عجیبه اتفاقات این دنیا!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ناراحت باشی عزیزم.ولی خدا خواسته نمیشه که بچه رو کشت!نمیدونم واقعا حکمت خدا چقدر عجیبه!!براد ...

برادر شوهرت با طب اسلامی درمان کنه ان شاالله مشکلش حل میشه و زن میگیره و بچه دار میشه.

عزيزم اشكال نداره يه وقت نكنه مامانتو ترغيب كني بچه رو بندازه يكي از اشناهاي ما همين اتفاق براش افتاد الان خيلي پشيمونه

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

ابجی من ۴۳ سالش بود بچه دومشو اورد عین دسته گله دخترش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ب تو چ هر انکس ک دندان دهد نان دهد

بیخودم خجالت میکشین

ها بخندن

نکنه سقطش کنینا

این بچه ها پر از خیر برکتند

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

منم داداشم تو ۴۰ سالگی مامانم به دنیا اومد. مامان  و بابام اولش کلی ناراحت بودن و گریه کردن و گفتن ما نمیخوایم و زشته. ولی الان همون بچه شده زندگی هممون. اینقدر خواستنی و شیرینه که حد نداره

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

سن مامانتون کمه

مادرشوهر منم شوهرمو وقتی دوتا نوه داشت حامله شد الان با خواهرزاده هاش تقریبا هم سن و ساله بعد چون بچه آخره همه خانواده ش خیلی دوسش دارن 

ولی من بعضی وقتا ناراحت میشم میگم شاید شوهرم ناراحت میشه که بچه های خواهراش مامان و باباشون جوونه ولی مامان این پیرتره و مادر بزرگ اوناس ولی خودش که احساس رضایت داره ولی خب مادرشوهرم تازه ۳۴ سالش بود شوهرم دنیا اومده همون ۳۴ سالگی دوتا نوه هم داشته

مامان دوتا دخمل ناز 😍