2777
2789
عنوان

وای خدایا باورم نمیشههههه هنگم هنوز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه  خونواده شوهرتو نگرانی حرفی بزنن،؟

اره اون هست واقعا اولین نفری که میخنده شوهرمه....ولی خب اصلا مهم نیست...بیشترناراحتم واسه شرایط زندگیمون که پدرم دیگه نمیتونه به این بچه برسه

خدایا شکرت

اصلا بد نیس .هدیه خداس.مبارکه.مامان من دوتاناه داش باردار شد و برام داداش اورد.قوربونش برم خیلییی خوبه ...تو هم ذوق کن اصلا زشت نیس .خداروشکر کن

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

دوتا نوه داش مامانم باردار شد

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
اصلا نمیدونه باید چیکارکنه...واقعا شرایطشونداره...اخه سن ۴۱سالگی هم امکان زیاد بچه اش سالم نیست

خیلی معذرت میخوام اونوقت نعوذو بالله شما خدایی که میدونی سالمه یانه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "