2777
2789
عنوان

عزیزان دعا کنید فردا پسرمو مرخص کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
دکتر دختر من نگفت بستری بشه 

حتما تب نداشته. چون تب هم یکی از علائم عفونته که معمولا با وارد شدن ویروس بوجود میاد. باز خوا رو شکر که تب نداره. و انشالله که تنش سالم باشه. من واقعا این فرشته ها که مریض میشن خودم مریض میشم. فرقی هم نمیکنه اه آشنای من باشن یا نه. دلم به درد میاد

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن ویروسه جدیده...فردام عروسی دختر خالمه مثلا...واسه بچم کت و شلوارم خریده بودم😔😔😔😔😔

ای جونم. الهی دورش بگردم. فدای سرش. نرید. بمون خونه از بچه ات مراقبت کن. کت و شلوارشو برا عید بپوشونش یا برای یه مهمانی دیگه. الهی دورش بگردم تنش سالم باشه انشالله

والا  تذکر هم ندادن.. چندبار هم گفتم

اره ب منم تذکر ندادن ی دفعه جفت اکانت هام پروندن 😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ولی الان نداره خداروشکر

خدا ر هزار مرتبه شکر با دکتر صحبت کن ببین چه مواد غذایی خوبه تا ویروس رو کلا از بین ببره. البته داروهاش که باید مصرف بشه

حالا هم گفتن چشماش استيگمات دیگ دارم دق می‌کنم 

وای. خیلی بده. براس باید حتما عینک بگیری. و حتما ببرش پیش یه متخصص خوب

آره دارو داده‌ چهارتا... کاش مریضیش بیاد ب جونم 

انشالله که خوب میشه. این دعا رو نکن. تو هم باید قوی باشی تا بتونی ازش مراقبت کنی