2777
2789

تواندازه گیری حجم میزانش فرق داره با عمق عمیقترینپاکه درسته؟ 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
توی نت سرچ کن نوشته نرمالش چقد باید باشه تو اون هفته ای که سونو دادی

اخه اون دوتا که گفتم فرق داره تو نت حجم همش حجم را گفتن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روش اندازه گيري هست 

يكي به صورت اندكس مايع امنيوتيك كه عمق عميق ترين پاكه رو تو چهار قسمت شكم با هم جمع ميزنن 

يكي هم كلا عميق ترين پاكه مايع رو در نظر ميگيرن 

هيچكدوم هم در واقع با واحد حجم بيان نميشه 

بر حسب ميليمتر يا سانتيمتره

دو روش اندازه گيري هست  يكي به صورت اندكس مايع امنيوتيك كه عمق عميق ترين پاكه رو تو چهار قسمت ...

عزیزم شماکه اطلاعت داری توی نت زده نرمال عمق عمیقترین پاکه ۲یا۳سانتی متر 

این مطلب درسته؟واسه من ۲۸ م م زده شده اگر درست باشه زیادم بد نیست 

اره عزيزم 

در حداقل محدوده نرمال هست 

عميق ترين پاكه بين دو تا هشت در محدوده طبيعيه، استراحت كن، مايعات بيشتر مصرف كن ،اب پاچه ميگن خوبه

و البته در درجه اول با پزشكت بايد مشورت كني

ان شالله همه چي خوب پيش بره 

اره عزيزم  در حداقل محدوده نرمال هست  عميق ترين پاكه بين دو تا هشت در محدوده طبيعيه ...

چند لیوان اب خوبه ؟برام سونو کالرداپلر ازنظر iugrنوشته بنظرت میتونه بخاطر مقدار مایع باشه؟