2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

149 بازدید | 8 پست

من هفته 6بارداری هستم 3روره لکه بینی کم دارم در حدی که دستمال میزنم حالت خونابه زرد و قهوه ای میشه یا لخته عین نخ قهوه ای تیره میاد سونو دادم پریشب خوب بود دکترم شیلف پروژسترون داد و استراحت مطلق ولی هنوزم لکه رو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که چیزی نیست و رفع میشه فقط خیلی خیلی استراحت کنید حتی یه دونه پله رو بالا پایین نرید و همینطور رابطه جنسی حتی در حد تحریک شدن هم نداشته باشید

منم تو هفته ۶ لکه دیدم گفتن یه مقدار جفت خونریزی کرده که خدا رو شکر با استراحت رفع شد

سلام خانوما من درد داشتم رفتم دکتر معاینه ام کرد بعد خونریزی پیدا کردم قرمز روشن و لخته ای فرداش شد قهوه ای رگه رگه که با ادرارم میاد سه روزه دارم روزی دوتا شیاف میزارم قرص ایزوپرین هم میخورم روزی یکی ۲۱ هفتمه تا الانم اصلا لکه بینی نداشتم در ضمن ی هفته پیش سونو بودم گفت چیزی نیست سه روز پیش که رفتم فردای روز معاینه گفت جفتت پایینه البته اول بارداری بود رفت بالا الان دوباره میگه لو لاینگ دارم از نگرانی میمیرم تو را خدا ج بدین