2777
2789
عنوان

یه سوال از پسرا

275 بازدید | 15 پست

بعد قطع ارتباط با کسی یعنی واقعا دلتون تنگ نمیشه براش؟ حتی اگه اون طرفو خیلی کم دیده باشین یا اصلا ندیده باشین ولی خیلییی باهم صمیمی بوده باشین هر چقدم جایگزین پیدا کنید ینی دلتنگ نمیشین؟ 

اگه میشین چرا سراغش نمی گیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدمی که تموم شده تموم شده دیگه، سراغ گرفتن ازش اشتباه محضه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

سلام هر چقدر به پسرا تو هین می کنید من کاری به اونا ندارم ولی جواب سوالت 

پسرا 2 جور می شن در این وضعیت بر عکس دخترا  اولش براش مهم نی بعد 1 .2.3 هفته داغون تر میشه از درون نوع2 کلا از درون نابود مشن و حوصله هیچکشو ندارن(اینا وا قعا دوست دارن)

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

تشکر😄

99 دردتون همین مدلی هستید به یه دختر 10  از 10 ک با همه چیتون ساخته خیانت میکنید چرا؟

چون بسازه چون مراعات جیبت رو میکنه 

میرید با کیا؟با اون ژلیا عملیا اونا که 60 کیلو میکاپ و آرایش دارن ب با اونا ب ماها خیانت میکنید 

بی هدف وارد رابطه میشید بعد ک دختره دلبسته شد میگید من قصدم جدی نیست خدافظ....

ازمون رابطه ی جنسی میخوایید قبل ازدواج ک اگر اجرا نکنیم خیلی قشنگ ترکمون میکنید

بازم بگمممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

99 دردتون همین مدلی هستید به یه دختر 10 از 10 ک با همه چیتون ساخته خیانت میکنید چرا؟چون بسازه چون م ...

خانوم من چیزی نگفتم که 

ی اقایی ی اشتباهیی کرده 

خطایی کرده مقصرش من نیستم که😄

اونم نتیجه کارش رو میبینه 

ایشالله هیچ موقع درگیر همچین رابطه ای نشید🌹🌹🌹 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

خانوم من چیزی نگفتم که ی اقایی ی اشتباهیی کرده خطایی کرده مقصرش من نیستم که😄اونم نتیجه کارش رو میبی ...

مگه من گفتم مقصر شمایی جناب؟

طعنه زدی جوابشو گرفتی تمام

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد