2777
2789

همسرم قرار بود گوشیمو عوض کنه ایفون بخره برام 

من خیلی وقت میگفتم چرخ خیاطی صنعتی و اتو و میز مکش میخوام کلن یه پک کامل خیاطی صنعتی میخوام 

یهو از دهنم دررفت گفتم گوشی نمیخوام برام چرخ خیاطی و وسایل دیگشو بخر حدود ۶۰ تومن اینا میشه 

همسرم گفت یکشنبه میریم برمیداریم یعنی فردا نه پسفردا 

دیشب یهو گفت گوشی میخوای یا چرخ‌خیاطی گفتم نه چرخ میخوام 

گفت اخه یه ماه دیگه میخوایم بریم عروسی نمیخوای گوشیت آیفون باشه گفتم نه 

الان دو دلم‌نمیدونم کدومشو 

گوشیو مطمعنم یه روز میخره برام دیر یا زود 

ولی چرخ داره هرروز قیمتش میره بالاتر الان۳۵.۴۰ تومنه قبل عید ۳۰.۳۵ بود الان دودلم میشه راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چرخ در آمد داری؟، حتی اگر نه هم بنظرم چرخ بهتره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

چرخ بخر

والا آیفون همچین چیز شاخیم نیست الان از بین رفیقام 80 درصدشون گوشیاشون آیفونه

بعدم بخاطر یه پز دادن و مدل گوشی تو عروسی بنظرم نباید قید علاقت و اون چرخ خیاطی با اونهمه امکانات رو بزنی 

چرخ خیاطی بخر ولی سعی کن بهترین مدل و بهترین خورده وسایلشو بگیری که جبران قیمت آیفون بشه 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چرخ بخروالا آیفون همچین چیز شاخیم نیست الان از بین رفیقام 80 درصدشون گوشیاشون آیفونهبعدم بخاطر یه پز ...

مرسیییی واقعن خیلی بهم‌کمک کرد حرفت خودمم فکر میکنم اگر واقعن ایفونو‌دوس داشتم اون لحظه با قاطعیت نمیگقتم ک‌نه من چرخ میخوام

اره خیلی دوس دارم کار کنم همسرمم مژمعنم اگه بعد از خریدش بگم برام مغازه میزنه

پس چرخ بخر . چون اگه باهاش کار کنی میتونی بعدا خودت آیفون بخری اما با آیفون نمیتونی چرخ بخری

و نور بر تاریکی پیروز است...💫