2821
2789
عنوان

کممک،خونریزی دارم باردارم

215 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من باردارم تازه هفته ۴ ولی الان لک بینی دارم،اومدم شهرستان دکتر نمیتونم برم،ولی شیاف پروژسترون و امپول شو گرفتم،بنظرتون همینا خوبه؟؟یادارو دیگه بگیرم توروخدا هرکی میدونه بگه استرس شدید گرفتم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بارداری رفتی مسافرت؟

مسافرت نیست عزیزم یه یه ساعت فاصله دارم باخونمون،

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
عزیزم حتما باید بری بیمارستان تو این شرایط

اخه سر دختر اولم رفته بودم این شیاف و داد

خونریزی شدید داری یا لکه بینی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
اره فوری شیاف بزن و استراحت کن

همین شیاف کافیه؟امپولشم گرفتم اونم میزنم

خونریزی شدید داری یا لکه بینی

لکه دارم یذره اومد قطع شد میترسم باز بشه

2825
2823
2791
2779
2792