چند وقت پیش تایپیک زده بودم که برادر شوهرم و شوهرم دعوا کردن و برادر شوهرم لگد زد به شکمم و بچه ام افتاد الان متوجه شدم دو ماه بعد اون قضیه زنش باردار شده و چند ماه دیگه زایمانشه
استارتر عزیز افسرده نباش . از لحاظ کتک خوردنت واقعا باید شکایت میکردی چون هیچ کس حق زدن نداره واقعا . ولی سقطت رو نسبت به اون نده چون فقط خودت اذیت میشی . و در نهایت نسبت به بچه اون کینه ای میشی . اما لطفا دفعه بعد کسی توهین کرد بهت و زدت بدون ترس از ابرو شکایت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیلی نداره بخوام دروغ بگم اول حرفهام هم گفته بودم تو تایپیک قبلیم گفته بودم که این اتفاق برام افتاده بود و اینکه من کی فرصت کردم بچه دار بشم و یا چرا دو تا دارم رفتم سراغ سومی همه اینها تصمیم من بوده من دوست دارم سه تا بچه داشته باشم مشکلش چیه؟
من یه پسر یک سال و نیم دارم و یه 5ساله خانم ها چرا بجای همدردی شما همش دنبال این هستید که دروغه و ای ...
شما مدرک بذار مگ نمیگی حامله بودی پس سونوت کو مگ نمیگی سقط کردی پس سونو کوش برج 3گفتی تو فکربچه سومم خب پپپپس از برج سه ب اینو باید حامله و سقط کرده باشی برو سونو بیار
آقا ما رفتیم ولی بازم میگم فقط ترومای نافذ مثل چاقو در رحم یا تصادف باعث سقط میشه . اونیکه با باز کردن در روغن بچه ش سقط شده مشکل از بچه بوده عزیزان نه در روغن . باااااای
خوب توضيح بده عزيزم جريان دعوا با جاريت و زايمان زودرست چيه؟ كه تو تاپيكهاي قبليت گفتي؟
اون برای بچه دومم بود که به خاطر دروغ جاریم و حرفها و جوی که بوجود آوردن زایمان زودرس گرفتم و بچه ام چند هفته زودتر بدنیا اومد و بعد اون ماجرا با هم قهر بودیم البته شوهرم و برادرش صحبت میکردن
بچه ها اگه قبل از دو ماهگی بوده چون جنین خیلی کوچیکه با ضربه هیچی نمیشه ولی بزرگتر که بشه با ضربه سقط میشه.حالا استارتر نمیدونم چند وقتش بوده ولی اگه کمتر از 2ماه بوده امکان داره از استرس و شوکی که بهش دست داده سقط شده یا مشکلات دیگه.