2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست

من 24سیکلمه دوماهه سیکلم شده 40روزه 

متفورمین میخورم فولیام کوچیک بود 8 و 7 

کسی تجربه ای داره ؟

اما این ماه یک هفته بعد اقدام کمردرد پری داشتم ...الان ترشح هم دارم اما علایم دیگ نه

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی قبلش درد سینه نداشتی؟ 

سر سينه هام نه ولي سينه سمت چپم خيلي تير ميكشيد فكر ميكردم مشكل قلبي دارم

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
من 24سیکلمه دوماهه سیکلم شده 40روزه  متفورمین میخورم فولیام کوچیک بود 8 و 7  کسی تجربه ا ...

اگه ترشح سفيدداري احتمال بارداري هس

آره ولي روز ٢٧كه فهميدم صبحش خيلي درد گرفت زير دلم مثل پريودي بود كه شبش بي بي زدم مثبت شد هاله هم ن ...

لعنتیییی چه خوشرنگه إن شاءالله امام رضا بحق پسرش پادرمیونی کنه ماهم ببینیم 

خدابرات ی بچه سالم و صالح بده گلم

من 24سیکلمه دوماهه سیکلم شده 40روزه  متفورمین میخورم فولیام کوچیک بود 8 و 7  کسی تجربه ا ...

متفورمین به تنهایی کارساز نیست عزیزم باید دوز دارویی بالا بهت بدن 

منم دقیقا وضعیت تورو دارم منتها ۵روز بعد تخمک‌گذاری دردای پریودی اومد سراغم

دیروز ترشح سفید داشتم احتمالا تو الان نزدیک تخمکگذاری هستی اما این فولیا آزاد نمیشن باید خدابخاد فقط

سلام دوستان فقط اومدم به همتون روحیه بدم انشالله درست توضیح بدم

مانزدیک4ساله درگیره دوا دکتر بودیم هردارویی که گفتیدومصرف کردیم بماند دوبار هم IVFکردیم نشد که نشد... حتی هیستروسکوپی هم شدم

ولی برج3که نتیجه نگرفتم کلا دنیا روسرم خراب شد قید دکترو زدم این حالت فقط یه ماه طول کشید بعد دوباره شروع کردم دکتری که با همسرم رفتیم آزمایشارو دید گفت چرا پولتونو الکی خرجی میکنید برید دنبال بچه پرورشگاه و.... بماند چقدر ناامید شدیم و بهم ریختیم

ولی دکترخودم کلا کارای قبل نادیده گرفت و

از اول شروع کرد

عکس رنگی خوب بود ولی جواب آزمایشم میگفتم پرولاکتینم خیلی بالاست بالای40

یه ماه دارو ایرانی جواب نداد 

دارومو دکترعوض کرد 5تاقرص خارجی داد بعد3تا بزرگترین معجزه زندگیم اتفاق افتاد و تا الان خدارو هزارمرتبه شکرهمه چی خوب پیش میره ادامشم خدا فقط میدونه

اینارو گفتم بدونید همیشه تو لحظه ای که فکرمیکنی همه راه هارورفتی شاید یه نقطه کوری پیش بیاد که همون تموم راه باشه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

لعنتیییی چه خوشرنگه إن شاءالله امام رضا بحق پسرش پادرمیونی کنه ماهم ببینیم  خدابرات ی بچه سالم ...

انشاالله آخه من ٥ماه پيش بارداري ناموفقي داشتم به دليل ديده نشدن جنين و قلبش رفتم بيمارستان با قرص دفع شد 

ولي سونوگرافي بيشور چندروز بعدش كه رفتم برم بيمارستان گفت ديده ميشه چيزي نوشت تو برگم دادم بيمارستان گفت اين ديده ميشه ما سقط نميكنيم گفتم انقد قرص و نزديكي كردم به لك افتادم گفت باشه برو بخواب خيلي احمقن دكترهاي سونوگرافي تا ميتونين بي خيال باشين هرچي خدابخواد

انشاالله آخه من ٥ماه پيش بارداري ناموفقي داشتم به دليل ديده نشدن جنين و قلبش رفتم بيمارستان با قرص د ...

خاک برسرشون بخدا هیچی حالیشون نیس بلدن پول بگیرنفقط اونو فراموش کن این حتما یک بارداریه موفقه شک نکن

سلام دوستان فقط اومدم به همتون روحیه بدم انشالله درست توضیح بدم مانزدیک4ساله درگیره دوا دکتر بودیم ...

عزیزدلم از ته دل برات خوشحالم من با شنیدن اینکه باید بری کاشت جنین کلی داغون شدم خدالعنت کنه دکترای نفهممو

برای پرولاکتین قرص خارجی داد؟

خاک برسرشون بخدا هیچی حالیشون نیس بلدن پول بگیرنفقط اونو فراموش کن این حتما یک بارداریه موفقه شک نکن

انشالله عزيزم براي شماهم براي همه ي كسايي كه منتظرن