2777
2789

3 تومن پول داریم.اول گفتم بوفه رو عوض کنم و 3 تا تیکه کریستال بخرم.

خیلی هم دوست دارم طلاهام رو عوض کنم. شوهرم قول داده سال دیگه به طلاهام اضافه کنه.

اما الان با بالا رفتن قیمت طلا میگم طلاهام رو عوض کنم.

سال اینده بوفه و کریستال بخرم.

نظرتون چیه؟

😍😍😍😍😍

من بودم طلا میخریدم

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میام میخونمتون. یه تاپیک دیگه هم دارم باهاشون خداحافظی هم کردم برم یه سر بزنم شاید کسی نظر داده باشه ناراحت نشه.

تا شما نظراتتون رو بزارید خوشگلا😍😍

😍😍😍😍😍

طلاهاتو عوض نکن پولتو طلای جدید بخر اخه کریستالای توی بوفه بازم تکراری میشه منکه میخوام بوفمو بفروشم چیز بیخودیه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بوفتو رد کن بره . دیگه مد نیست .

خواهرشوهرمم میگه.فکر کردم از حسودی میگه😂😂😂

اخه مشکل اینجاست که بوفه دوست دارم. البته از این مینی ها میخواستم بخرم

😍😍😍😍😍

به نظر من طلا بخر چون خریدن و عوض کردن وسایل خونه با مرده البته این نظر منه خودم صد میلیون هم پول داشته باشم برای خونه چیزی نمیخرم چون مرد باید اینکارا رو بکنه نه زن ولی طلا برای خودته

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا