2777
2789
عنوان

من دیونه شدم یا بی بی خرابه

837 بازدید | 74 پست

یک هفته قبل موعد پریم بی بی هام یا هاله مینداخت و بعد از گذشت نیم ساعت پررنگ تر میشدن  و از منفی

بعد از ۲ روز تاخیر پری اومد همون روز دوباره از تیتر منفی اما اولش لکه بود بعد ۲ روز خون ریزی همین

الان ۲ هفته از روز پری میگذره بی بی زدم زیر ۲ دقیقه هاله انداخت که راحت میشه دیدش یک هفته هست که حالت تهوع و درد سینه دارم 

حالا من دیونه شدم یا بی بی چک؟؟؟؟؟؟؟؟

بی بی‌چک خطا زیاد داره

اگه احتمال میدی ازمایش خون بده ولی با وجود اینکه پریود شدی احتمالش خیلی کمه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه روز مونده بود ب پری بی بی زدم هر سه تاش بعد نیم ساعت هاله انداخت و باردار بودم. 

انشاالله شمام بارداری مبارکه پیشاپیش. 

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

من ماه اول بارداریم پریود شدم ابجیم سه ماه اولشو

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

انشاءالله ک باردارباشی گلم.

ب علایم توجه نکن.من از موقعی اقدام میکنم همه علایم رو دارم.دردنوک سینه.حالت تهوع...

بخاطر اقدامه.

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

خونریزی داشتی یا لکه بینی؟ شاید لانه گزینی بوده

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨