2777
2789
عنوان

دقت کردید همه از مادر شوهر گله دارن

692 بازدید | 107 پست

آخه چرا بیشتریا میگن مادر شوهرم اذیتم کرد ولی من احترامشو داشتم

ب نظر من خوبی دو طرفه بدی هم دو طرفس

نمیگم دروغ میگن

بیایید اگه  اخلاق های خوبی مادر شوهرتون داره بگید 

مثلاً از کدوم کارش خوشتون میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جمله اخلاق های خوبش اینه که اصلا تو کار و زندگی من سرک نمیکشه 

مثل منه سرش به کارای خودش گرمه 

اهل پر کردن شوهرمم نیست 

آرومه و حرف درار هم نیست 

ساده است اگه گاهی اوقات چیزی هم میگه و من ناراحت میشم در ظاهر ناراحت میشم که دیگه نکنه اون کار رو ولی در باطن میدونم منظوری نداره

پیج 

از اینکه از من پیش پسرش دفاع میکنه 

اونم ب مادرش میگه ت طرف منی یااون 

اونم میگه طرف حق 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

حیف که نمیشه قطع دسترسی شون کرد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مادر شوهرم تا الان ازش بدی ندیدم  اخلاق خوبشم اینه اصلا دخالت تو روابطمون نمیکنه  تا جای ...

مادر همسر من خودش خیلی خوبه

ولی اصلا دختراش نمیذارن خوب باشه

بیشترین خوبیش تربیت همسرم هست

که دستشو میبوسم به خاطر تربیت همسر به این خوبی  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

مادرشوهرو جون به جونش کنی کرم داره هرکی بگه نه دروغ میگه یا بهش ثابت نشده😊

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"