2777
2789
عنوان

آشتی با مادر همسرم

248 بازدید | 14 پست

من 1 ساله ازدواج کردم و خونه مادر شوهر زندگی میکردم .زن مهربونی بود ظاهرا" ولی من 1 ماهه خونه مادر شوهرم نرفتم چون منو شوهرم از پچ پچ های خودشو و دختراش خسته شده بودیم از اینکه پیش ما ایما و اشاره میدادن بهم و همش تنها بودم  و هیچکس با من حرف نمیزد خلاصه کلافه شدیم محترمانه در خفی به مادر شوهر اعتراز کردیم اونم بدون هیچ توجیحی ما رو از خونه بیرون کرد یعنی گفت همینه که هست دوس ندارید نمونید اینجا ما هم زود اونجارو ترک کردیم .و الان یک ماهه اونجا نرفتیم اونا هم زنگی ب ما نزدن که دلجویی کنن .. حالا به نظرتون برم آشتی کنم ؟؟؟ 

لطفا منطقی جوابمو بدین . جوریکه سردرگم نشم 

ممنونم دوستان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوست داری بری سمت کسی که انقدر مهم نیستی واسش که دلجویی کنه تورو خدا با همسرت در آرامش زندگی کن سری که درد نمیکنه دستمال نبند 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

چقدر غلط املایی داری

توجیهی

اعتراض 

و..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استارتر

بنظرم وارد حریم خصوصی مادر شوهرت نشو

تا اونم وارد حریم تو نشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

خانواده شوهر منم این مدلی بودن یه طوری رفتار کردم خودشونو جمع کردن

بدون اینکه اعتراض کنم و تو روشون بیارم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

وارد حریم خصوصی نشدیم عزیزم فقط انتظار داشتیم پیش ما جوری  بهم اشاره ندن که ما فک کنیم ما مورد بحث اونا هستیم .ببخشید غلط املایی از حواس پرتی بود نه کم سوادی

مال منم بيرون كرد ٧ ماهه زنگ نزده

كجا بريم؟؟؟ وقتي كه از خداشون بوده

مادر مگه ميتونهههههه؟؟ نميتونه

وقتي تونسته يعني هيچ حسي به پسرش نداره به نظر من

عروس بماند

خيلي دلم ميگيره از اين مادرااااا

چطور ميتونن، براي چي زنگ بزني؟؟؟كه بري دوباره بشنوي اون حرف هارو

تو خق داري حست بده مثل من كه ميگي نميشه تا اخر نديدشون

ولييييييي اونا چطور ميتونن نبينتتون 

تو هم سعي كن بتوني 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.