2777
2789
عنوان

کمکم کنید...زندگیم داره خراب میشه

529 بازدید | 40 پست

من اصلا دوس ندارم کارای خونمو انجام بدم

همش تنبلیم میاد

دسته خودمم نیس.هی برنامه ریزی میکنم 

ولی باز بیخیال میشم

خونم بیشتر وقتا شلخته اس

خودمم بدم میاد از این وضع ولی نمیدونم باید چیکار کنم

یه بچه ده ماهه هم دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من برنامه ریزی دارم کلا توروز چهل دقیقه وقتمو میگیره خونم همیشه دسته گل 

بچه نداری؟؟؟من فقط روزی دو ساعت مشغول پخت و پزم.حداقل ۳ ساعت اسباب بازی جمع میکنم😁😁😁

بقیه بماند....من تقریبا کل روز مشغولم آخر شبم وقتی بچا خوابید اسباب بازی جمع میکنم باز🤣🤣

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

وااا خونتو مرتب کن حتما شاغل هم نیستی

دوست من هم مثل شماست میگه کی حال داره

ولی اصلاح کن خودتو حتما

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️