2777
2789
عنوان

کمکم کنید...زندگیم داره خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالامن برعکس شما یه جا بند نمیشم .همش یه کاری دارم که انجام بدم. شما هم در روز نیم ساعت وقت بذاری خونه ات تمیز و مرتب میشه. برنامه داشته باش. دایم تو ذهنم کارهایی که باید انجام بدم مرور میکنم.حتی واسه اومدن تو سایت هم زمانبندی دارم. البته استراحتم رو هم میکنم. یه پسر پنج ساله هم دارم که دایم در حال بریز بپاشه قربونش بشم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
بچه میزاره کاراتو انجام بدی؟من تا از پیشش میرم گریه میکنه

دختر من به حدی بهم وابستس ک بغل باباشم بزور میره 

اما نمیشه ک خونه رو بحال خودش ول کرد من با وجود وابستگیش هم آشپزی میکنم هم کارای خونه رو انجام میدم تازه بیشتر وقتا هم تو خونه کیک و شیرینی میپزم 😂😂 مامانم میگه با یه بچه کوچیک تو کی وقت میکنی اینکارارو بکنی؟ همیشه ساعت 7/5 شب شامم آماده اس  دل ب کار بده تنبلی نکن همه چی حله 😉

یوقتا شده انداختمش تو آغوشی و جارو برقی کشیدم 😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

عزیزم منم پسرم تو نوزادیش تا میزاشتمش زمین گریه میکرد. شبا هم خدا شاهده تا ۵ صبح رو پام بود . وقتی کامل میخوابید میرفتم خونموووو تمیز میکردم از اشپزخونه شروع میکردم تا پذیرایی همه جا رو تی میکشیدم تا میمومدم بخوابم ساعت ۷ صبح بود دو ساعت بعدشم باز بیدارم میکرد . عوضش تو طول روز خونم تمیز بود. 

میدونم سخته اما به هم ربختگی با کثیفی فرق داره . خونتو با بچه تو بغلتم میتونی گرد گیری کنی. و تمیز کنی. براش تلوزیوگ برار. تاپ درست کن  تاپ سواری کنه ‌ سرگرم میشه اهنگ بزار.. کم کم خودتم فرز میشی. هر چی تنبلی کنی کارات روهم انبار میشه حوصلتم کمتر میشه. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

حالا همه زرنگااااااا جمع شدن😅

استارتر اول که بنظرم یا تیرویید داری یا کمخونی شدید

بعدم منم تنبلم کمخونم هستم

اما‌ تمیزی بهم حس خوبی میده

صبحا با این حرف خودمو قانع میکنم گه زود غذااتو بپز بعدش راحت بخاب😐 

هی خودمو گول میدم

یعنی از خاب پا میشم فوووری غذا میزارم

مثلا تا پیازم سزخ بشه سریع جارو گرد گیری‌میکنم

بعدش دیگه بیکار بیکارم

بعد غذاهم هی به خودم میگم پاشو فوری ظرفازو بشور که وسط استراحت نخایی‌پاشی😐😐