2777
2789
عنوان

خانما من دلم نی نی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آداب اقدام تو عوض کن شاید شد

یعنی چجوری🤔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی اقدام روزای تخمک گذاری باشه یه روز در میان  دخول عمیق باشه خیلی مهمه  تا صبح حمام ن ...

هووووف همشو انجام دادم 😣

تا خدا نخواد نمیشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
[QUOTE=82723502]یعنی اقدام روزای تخمک گذاری باشه یه روز در میان  دخول عمیق باشه خیلی مهمه   ...

اها بالشت هم بزار زیر کمرت شیب بده ک پاها بالاتر باشه 

گرمیجات بخور که رحم گرم باشه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
هووووف همشو انجام دادم 😣 تا خدا نخواد نمیشه

اول خدا واقعا تا نخواد هم نمیشه 

دوستام این کارو کردن باردار شدن منم این ماه این کارو کردم دیروز امروز موعد پریود من بود هنوز پریود نشدم علایم ها هم صفره فقط زیر شکمم درد خفیف دارم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.