2777
2789
عنوان

ایگوانا فرشته ی نجات چاق ها ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 71 پست
عزیزم بیا برات فرستادم   تو تاپیکش هم برید اگه سوالی داشتین ایگوانا دختر خوب و مهربونیه ج ...

دستت درد نکنه عزیزم خدا خیرت بده ایشالا توو یه ماه 10 کیلو کم کنی 😍😍😘😘😘😘😘 اره ایگوانا که عشقه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تقدیرم  

بیا عزیزم گذاشتم 

ان شاءالله نتیجه بگیری 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
@تقدیرم     بیا عزیزم گذاشتم  ان شاءالله نتیجه بگیری

ممنونم گلم ۵ تا اضاف دارم😤

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
ممنون عزیزم  من خواستم بذارم لود نمی شد.

خوشبحالتون که کم کردین من با تنبلی تخمدان خییلی سخت وزن کم میکنم 

شما تموم نکته هایی رو که ایگوانا گفتن دقیقا رعایت کردین ؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
یکی لطفا به من انگیزه بده اصلا نمیتونم اراده کنم و شروع کنم

عشقم این رژیم خیلی راحته.

همه چیزش هم تو خونه هست و خرج زیادی نداره مثل خیلی از رژیم ها.

از طرفی هر روز جمع شدن خودت رو میبینی و تا عید فکر کن ۲ سایز حداقل کم می کنی.

من از امروز رژیم‌ سه روزه سیب زمینی گرفتم

کمی تقلب کردم

یعنی صب چنتا سیب زمینی با طعم خرما خوزدم بعد از ناهار هم گرسنه ام شد دوتا سیب زمینی از اونا که زرده و سفیده داره اب پز کردم خوردم🙈

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
خوشبحالتون که کم کردین من با تنبلی تخمدان خییلی سخت وزن کم میکنم  شما تموم نکته هایی رو که ایگ ...

من هم کم کاری تیروئید دارم و سخت وزن کم میکنم.

۲ یا ۳ بار جرزنی کردم  😋😋😋 یکبار ساندویچ و یکبار شیرینی تر یکبار هم پفک خوردم.

اما به جز اون هر روز

سرکه سیب که فکر کنم بیشترین تاثیر رو داشته

چای سبز به جای چای

قند کلا حذف

روزی ۱ ربع حلقه هولاهوپ می زنم. 

۱۰۰ تا هم کرانچ شکم 

بقیه طبق رژیم ایگوانا جون

خیلی خوشحالم. از کالری شماری متنفرم هر دقیقه حساب کن چی خوردی و ... 

آنقدر راحت وزن کم کردم باورم نمیشه.

من از امروز رژیم‌ سه روزه سیب زمینی گرفتم کمی تقلب کردم یعنی صب چنتا سیب زمینی با طعم خرما خوزدم ب ...

این جور رژیم ها خوب نیست.

مثل یویو کم میکنی دو روز غذای معمولی می خوری دوباره برمیگردی سر جای اول.

خوبی رژیم ایگوانا جون اینه که همه ی خوراک روزانه ی خانواده رو می خوری و چشمت دنبال چیزی نیست.

چون زیر نظر متخصص تغذیه نوشته شده ریزش مو و ... نمی گیری.

امتحان کن ۱ ماه مونده تا عید .😉😉

اگه دقیق رعایت می کردم ۶ کیلو کم می کردم.

بازم خوبه به قول خودتون سایزتون هم کم شده 

این جور رژیم ها خوب نیست. مثل یویو کم میکنی دو روز غذای معمولی می خوری دوباره برمیگردی سر جای اول. ...

خیلی عالی امتحان می کنم اگه بتونم البته من اراده ام قوی نیس در ضمن بهم گفتن چون طبعم بلغمیه نباید سرکه و ابلیمو بخورم

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد