2777
2789
عنوان

ایگوانا فرشته ی نجات چاق ها ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 71 پست
بازم خوبه به قول خودتون سایزتون هم کم شده 

من وزن زیاد برام مهم نبود 

چون ۲ تا زایمان و یک کورتاژ سزارین پشت هم داشتم شکمم اندازه ی بارداری ۵ ماهه بود الان شده شکم معمولی تا عید ادامه میدم انشاالله تخت شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لاغری تو بارداریت هم موثره زودتر مامان میشی🤗

نه انگیزه نشد برام چون اونقدرام چاق نیستم 😁

۵  . ۶ کیلو اضافه دارم اونم نمیتونم کم کنم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نه انگیزه نشد برام چون اونقدرام چاق نیستم 😁 ۵  . ۶ کیلو اضافه دارم اونم نمیتونم کم کنم

واااا دیگه ۵ کیلو رو ول کن انگیزه نمیخاد🤣🤣

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم
واااا دیگه ۵ کیلو رو ول کن انگیزه نمیخاد🤣🤣

دقیقا همین جمله رو میخواستم مرسی😂

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙