2777
2789
عنوان

حاملگی باوزن بالا

249 بازدید | 22 پست

خانوما لطفاً راهنماییم کنید. من  95کیلو وزنم بود تقریبا تو پنج ماه پنج کیلو کم کردم میخوام بدونم  بااین وزن اقدام کنم بهتره یا وزنمو کم کنم  باشگاه میرم یک ماه و نیمه سخت هم تمرین میکنم ولی وزنم تکون نمیخوره

خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمااا کمتر کن. وگرنه بیچاره میشی.. من از وزن ۵۰ اونم روی ۷۰. اصلا ناجوووور شده بودم.

البته قدمم بلند نیست

ولی حداقل بیار وزنتو روی ۷۰

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اره کم کن فشارخون ودیابت بارداری میاد سراغت 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزیزم نتما کم کن. البته به قدت و استخونبندیت هم ربط داره . دختر خاله ی شوهر. با وزن بالا باردار شده. الان روزی سه تا انسولین میزنه. 😐😐😐😐 تو یه هفته شش زوزی بیمارستانه. جلو خودشو هم نمیگیره لامصب همش میخوره

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

آجی حتما کم کن

اینجوری خیلی اذیت میشی چون احتمال خیلی زیاد تو بارداریت میرسی به صد و حتی بالاتر.بعد کم کردنش معضل میشه برات

من هیچجوری نمیتونستم کم کنم،ولی با تاپیک بامداد خمار تو کنتر از ۳ ماه ۱۱ کیلو خیییلی راحت کم کردم.با کالری شماریه.حتما یه سر بزن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
کم کن خیلی سختت میشه من ۵۶بودم الان شیش ماهمه ده کیلو اضافه کردم خیلی سختم شده شما اگه نود باشی بخوا ...

از همین میترسم تا میتونم کار میکنم می‌رقصم ولی حس میکنم کم نمیشم میترسم قرص کاهش وزن بخرم بعدا عوارض بده

خدایا منتظر یه معجزه هستم از طرف تو کمکم کن