2777
2789
عنوان

آزمایش پاپسمیر. ممنون میشم ج بدین

107 بازدید | 18 پست

خانوما چند وقت یبار این آزمایش رو انجام میدین؟ واسه همه خانوم های متاهله یا فقط بالای سی سال؟ من یبار قبل بارداری خواستم انجام بدم گفتن زیر سی سال لازم نیست .

تهرانی ها کدوم آزمایشگاه انجام دادین؟ هزینه ش چقدر بوده؟

ازمایشی که با لام انجام بشه 2سال یه بار

و ازمایشی که با تجهیزات پیشرفته تره10سال یه بار باید انجام بشه

بعد از 3سال نزدیکی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل بارداری انجام دادم ۲۷ تومن شد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من ۲۷ سالمه زگیل تناسلی داشتم از نوع پر خطر دکتر گفت تو باید حتما سالی ۱ بار انجام بدی. فکر میکنم افراد عادی دیر به دیر باشه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
تو هر سنی میشه انجام داد؟

گفتم که بعد از 3سال نزدیکی واجبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آزمایشش چطوریه؟ دهانه رحم رو معاینه میکنن، یا خون میگیرن؟  نخندین بی تجربه م 😆

از دهانه رحم نمونه برمیدارن

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم