2777
2789
واي من اينقد سنگين شدم نميتونم از جام تكون بخورم

همون فشاری که به زور به خودت میاری باعث میشه روند زایمان شروع بشه. باور کن. همون دردی که تو کمرت و پات میپیچه کمکت میکنه که زایمان کنی. پاشو دختر...پاشو برو بیرون یا بپر برو دوش بگیر.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ساعتي ميشه خوردم تازه ١ شيشه😂😂😂

خخخ. پس خوب ببین کرچک خوردی یا چیز دیگه

والا من ی قاشق فقط خوردم چنان اسهال شدم ک جونم ب لبم رسید ولی تو چهل و یک هفتگی زایمان کردم اونم بازور امپول فشار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزيزدلممممم ايشالا ميگذره واسه توام روزاي خوبت ميرسه

دعاهات الان درگیره واسه همه دعا کن انشالله شماهم به سلامتی ودلخوشی زایمان میکنی ونی نیت صحیح وسالم میادتوبغلت 

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
دو ساعتي ميشه خوردم تازه ١ شيشه😂😂😂

من هفته ۴۰ و ۴ روز خودم رفتم بستری شدم و امپول فشار زدم 

شب تا صب با قرص واژینال هم دردم نگرفت تا اومدن امپول زدنو کیسه ابمو پاره کردن 

دوش گرفتم هر روز رقص پیاده روی گرمیجات هیچی دردمو شروع نکرد

عجله نکن ایشالاه وقتش بشه خودش میاد فقط برا سلامتیش دعا کن 

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن

خیلی کاراشتباهی کردی

خوردن کرچک زیر 40هفته کامل ممکنه باعث دفع بچه و درنتیجه سزارین شدنت بشه. غیر مضرات دفع بچه. اینکه ممکنه ریه هاش صدمه ببینه. تازه تاثیر خاصی هم نداره. برای شروع درد از این طریق، باید صبر کنی 40هفته ت کامل بشه

خوردن کرچک حین دردای نامنظم زایمانی و به عبارتی فاز نهفته، باعث میشه زودتر دردات منظم بشه و وارد فاز اکتیو بشی

من تو هر دو تا زایمانام وقتی تو فاز نهفته بودم خوردم خیلیییی موثر بود تو سرعت زایمان و شدیدتر شدن درد و اینکه روده ها هم خالی میشه و براس جلوگیری از هموروئید موثره و حرکات روده به زایمان راحت تر کمک میکنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

در ضمن باید دو شیشه همزمان خورده شه.بعد 40هفته کامل البته

اما اگر تو فاز نهفته بودی خوردن 1شیشه کفایت میکنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست