2789
عنوان

منتظران نی نی با روشهای سنتی و امید به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 66511 بازدید | 1141 پست
بله.اما فقط برای تعدادش خوب بود روی تحرکش تاثیری نداشت

خرنوب برای کم تحرکی و تعداد اسپرمها عالی جواب داده الان نتیجه دوستان میزارم ببین

درضمن گرده نخل نر هم خوبه

حلوای میتی درس کن هم خودت هم همسرت بخورین

بهش بادام درختی، انجیر، مویز ویتامینe روزانه بده خوب تقویتش کن انشالله جواب میگیری

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
من رو هم رفته یک ماه شد خوردم تا تموم شد مزه اشم خوب بود نه دیگه واسه پسرم نرفتم دخترم هشت ماهه بود ...

دست راستت رو سر ما

انشالله موفق باشی ممنون که تجربه ات بهمون گفتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عسل و سیاهدانه شنیدم برای رشد فولی خیلی خوبه اگه اینطور باشه پس تا تخمک گذاری بخوری بهتره فولیاتم تپ ...

عزیزم منم سیاهدانه خریدم امروز دومین روز پریودیمه میتونم هم عسل وسیاهدانه بخورم هم روغن مالی کنم؟بخاطر پریودیم روغن مالی مشکلی نداره؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

خبرهای خوشحال کننده از دوستانی که خرنوب استفاده کردن

1ـ سیما

1391/11/8 10:44 ق.ظ

سلامممممممممممم به همگی

من همسرم مشکل تعداد و کم تحرکی و مورفولوزی اسپرم داشت که با خوردن داروهای مختلف هورمونی هیچچچچچچ تغییری نکرد

تا اینکه تو این سایت با خرنوب اشنا شدم و مصرف کرد و در کنارش معجون و ویتامین e,c,امگا3و زینک و سلنیوم مصرف کرد

خدارو شکر آزمایشش خیلییییییییی خوب شد و به لطف خدا من الان باردارمممممم

پس شک نکنید و مطمئن باشید برای کم تحرکی اسپرم واقعااا خرنوب معجزه می کنه

2ـ ترنم زندگی

1391/11/8 10:45 ق.ظ

سلام خانوماااااا.

آزمایش همسرم قبل از مصرف خرنوب بسیار اسفناک بود به حدی که احتمال آی وی اف می رفت.

اما خرنوب رو که تهیه کردم و بعد از اون مجدد آز داد که خدا رو شکر همه چیز نرمال شد اصلا باور کردنی نبود واسسسسسسسسسمممممممممممم.

3ـ میخک

همسری منم کم تحرکی اسپرم داشت که تحت نظر دکتر ارولوژیست بود و سال قبل عمل واریکوسل انجام داد. بعد از عمل مورفولوژی و تحرک اش کمتر شد. من امسال از خرداد ماه که با کلوب پیاز درمانی آشنا شدم، خرنوب رو شناختم و تهیه اش کردم. سه ماه تمام جوشونده اشو به همسری دادم خورد. بعد از سه ماه در نتیجه آزمایشش تغییری نبود و من حسابی ناامید شدم و کلا درمان رو کنار گذاشتم. آبان ماه در کمال ناباوری باردار شدم. امیدوارم همه دوستای خوبم بزودی نتیجه بگیرن.

فقط اینو بگم که درمانهای گیاهی نیاز یه صبر و بردباری داره. و کلا در مان کم تحرکی اسپرم آقایون زمانبر هست

4 ـ نی نی گل

1391/4/10 2:26 ب.ظ

همسری من اسپرم اصلا نداشت بعد یه سری آمپول های hcgاستفاده کرد گه گفتن اسپرمش شده 10 یا بیست تا، که دکتر گفت باید برای میکرو بریم تهران ، ولی خوب همسری رضایت نمی داد و ما هم درمانهای گیاهی شروع کردیم و اسپرمهای همسری شد 15 میلیون ولی خوب بازم کم بود و دکترها می گفتن باید میکرو بشه ولی همون ماه که می خواستسم درمان رو شروع کنیم حامله شدم

همسری خرنوب استفداه میکرد 

5ـ مانوس

1392/3/13 2:26 ق.ظ

رها جون سلام عزیزم،خوبی‌ دوستم...بابت معرفی‌ خرنوب ازت خیلی‌ خیلی‌ سپاسگزارم،ایشالا هر چی‌ از خدا می‌خوای بهت بده

بالاخره امروز بعد از 3.5 ماه شوشو از داد...

تعداد کلّ 235 میلیون

حرکت ا 49%

مورفولوژی 7%

البته این مورفولوژی رو باید راجبش توضیح بدم،قبلا مورفولوژی شوشو 5% بود که نرمالش بالای 14% بود،امروز که نتیجه رو دیدم،یک‌راست رفتم سراغ مورفولوژی،چون بقیه آیتم‌ها نرمال بود،هیچی‌ جلوش ننوشته بود،زود برگشتم و پرسیدم ازشون که چرا هیچی‌ ننوشتین،خانومه گفت که مورفولوژی یکم دیر حاضر شده بوده،هنوز وارد نکردیم،خلاصه اومد و با خودکار جلوش نوشت 7% و گفت که نرماله.من از یه طرف خوشحال بودم چون از 5به 7رسیده بود،از طرفی‌ ناراحت بودم،چون هنوز تا به 14 برسه خیلی‌ مونده بود،بهش گقتم نه هنوز نرمال نشده،7 تا دیگه باید بره بالا...گفت ما معیاری که قبلا انجام میدادیم نرمالش بالای 14 بود،ولی‌ 2-3 هفته می‌شه که معیارشو تغییر دادیم،الان بالای 4نرمال هست...داشتم از خوشحالی‌ میمردم،خانومه هم چینی‌ بود ولهجه ش رو خوب نمی‌فهمیدم...واسه اطمینان دوباره ازش پرسیدم پس چرا هنوز اینجا نوشتین نرمال بالای 14؟

دیگه نزدیک بود منو بزنه...گفت خانووووووم...بالا 4 نرماله

خدا رو هزار بار شکر

6ـ ایمانا

1392/3/10 12:41 ب.ظ

خرنوب خیلی خوبه من یه دوره دادم بهش نتیجه شو دیدم. البته آز عرفان دکتر می گفت سخت گیرانه س. من دوهفته پیش که بهمن شوهرم تو بهمن از داد خیلی بهتر بود .

عزیزم منم سیاهدانه خریدم امروز دومین روز پریودیمه میتونم هم عسل وسیاهدانه بخورم هم روغن مالی کنم؟بخا ...

آره گلم میتونی اتفاقا الان برات خوبه سیاهدانه هم رحمت گرم میکنه هم به رشد فولیت کمک میکنه چند روزی بخور بنظرمن بعد تخمک گذاری نخور شاید سقط آور باشه بازم دقیق نمیدونم احتیاط کنی بهتره 

فقط سیاهدانه رو مقدار کمش پودر کن فورا با عسل مخلوط پودرش خالی بمونه اکسید میشه خاصیتش از دست میده سه واحد عسل یه واحد پودر سیاهدانه مخلوط کن

برای روغن مالی هرشب انجام بده دکتر که به من ابنطور گفته بود اگه ضرر میکرد مثل بادکش میگفت که دوران پری نکنم

خواهش میکنم عزیزم ایشاالله که خدا بهت یه نینی ناز بهت بده راستی شما کدوم شهر هستین 

ممنونم راستی شما مشهدی هستین؟ خوشبحالتون ما که یه کم دوریم  آذربایجان .حرم رفتی مارو هم دعا کن التماس دعا دارم ازتون

دلم لک زده برای آقای مهربونمون

تورو خدا هروقت رفتی حرم به نیت منم دعا کن 

ممنونم راستی شما مشهدی هستین؟ خوشبحالتون ما که یه کم دوریم  آذربایجان .حرم رفتی مارو هم دعا کن ...

آره فدات شم حتما براتون دعا میکنم ایشالله امام رضابطلبه من مردم آدربایجان خیلی دوست دارم خیلی مهربونن 

یه زمان مشخصی رو تعیین کنین همیشه اون ساعت بخورین اینجوری تاثیرش بیشتره مثلا همیشه ۸ صبح درضمن ناش ...

اها من ناشتا دوسین میخورم حالا میخوام این قطره رو بخورم میشه شبا قبل خواب دوسین خورد

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
آره فدات شم حتما براتون دعا میکنم ایشالله امام رضابطلبه من مردم آدربایجان خیلی دوست دارم خیلی مهربون ...

قربانت

اره از امروز صبح ساعت ۹ صبح چهل قطره قاطی آب کردم خوردم 

انشالله نتیجه بگیری به زودی بیای خبر مامان شدنت بگی 

برای دوسین فک کنم  زمان تعیین نکردن  هروقت تونستی بخور فک کنم قبل غذا باشه بهتره  دقیق مطمئن نیستم بازم اطلاعاتی پیدا کردم میگم بهت 

خانمایی که دوسین میخورن کی میخورین؟