2777
2789

سلام به همگی 

یک هفته به موعد پریودم مونده رفتم آز دادم گفت مشکوک به بارداری هستی تا موعدت صبر کن اون روز بیا آز بده

بنظرتون من باردارم؟ 

کسی تجربه ای داره در این زمینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرم کمه شنیده بودم 9 تا 12 روز بعد از لقاح آز نشون میده

نمیدونم من اطلاعی ندارم فقط میدونم با عقب افتادن پری باید بری آز بدی اونم اگه بی بی چکت مثبت شد... 

چون تو بارداری زمان لقاح که مشخص نمیشه اسپرم پنج روز تو بدن زن تخمک دو روز زنده هست حالا اینا کی با هم لقاح پیدا کنن خدا اعلم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چرا این همه زود میرید آز میدید!!!!  آز برا بعد عقب افتادن پری هست یا حداقل داشتن بی بی چک مثبت ...

✔️مامانایی که نی نی یا تو راهی دارند بشتابند. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 

🔴 توجه  

🔴 توجه 

🔴 توجه 

✅ زیباترین سیسمونی سال  

✅ شیک ترین و لوکس ترین سیسمونی 

✅تولید و عرضه کننده سرویس سیسمونی عمده و تکی  

✅با بهترین کیفیت

✅با قیمت های باور نکردنی  

✅ همه چی زیر قیمت بازار قیمت ها و کیفیت کار ما را مقایسه کنید. لینک کانال👇👇👇👇 sismooni_za@ 

درمورد مراقبتهای بارداری و نوزادیم مطلب گذاشته میشه خوشحال میشم عضو بشید  ممنون

کسی میدونه من با بتا 8 یک هفته قبل از پریودم میتونم باردار باشم یا نه؟ تجربه ای دارید بهم بگید

بتا هرروز دوبرابر میشه حساب کن تا روز پری ببین چند میشه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕