2777
2789
عنوان

پیش به سوی زندگی سالم

183 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من 5ساله ازدواج کردم.ازوقتی همسرمو شناختم عاشق غذاهای چرب و چیلی و خوش آبورنگه،همین عادتشم کاردستمون دادو چند روز پیش که آزمایش دادمشخص شد کبدچرب داره و چنتا مشکل دیگه.از اون روز تصمیم گرفتیم زندگی سالم تری داشته باشیم.

برای همین چندروزی میشه که غذاهای آبپز و بخارپز بانمک و روغن کمتر میخوریم،هرروز باهم ورزش میکنیم و آب فراوون میخوریم و ...

توی این مدت کوتاه خیلی احساس بهتری دارم و زندگیمون شادتر شده.درضمن من مامان سه تا فرشته هستم که توغذامون شریکن پس ترجیح میدم ازاین به بعد اهمیت زیادی به خوردو خوراکمون بدم.

لطفا شمام این سبک زندگی رو امتحان کنین و اهمیت زیادی به سلامتی خودتون و خانوادتون بدین.

ببخشید طولانی شد  

خدایا شکرت... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرچرب خوشمزه تره

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
همسرم آزمایش کلی داده بودن که هزینش حدود 180 میشد که بادفترچه همسرم 37تومن گرفتن.

یعنی الان چکاب کامل بخام بدم هزینش ازاد ۱۸۰ میشه ببخشید ک انقد سوال میپرسم راستش من مشکوکم ک کبدم چربه و بعد زایمانمم اصلآ چکاب ندادم ولی هزینش فکر میکردم زیاد باشه

این که میگن اب زیاد بخورید باور نکنید  هر کس با توجه به مزاج اش و نیاز بدنش به اب بایذ اب بخور ...

من اینو نمیدونستم،ولی همه جاخوندم روزی 8لیوان خیلی خوبه

خدایا شکرت... 
عوضش بعد یه مدت دیگه حتی نمیتونی اون چیزایی روکه دوس داری بدون روغنم بخوری،از خوردن خیلی چیزا محروم ...

واى اره ولى من چشم خيره ام غذاى چرب ميخورم يه استكان ابغوره روش سرميكشم معدم اتيش ميگيره انگار اسيد خوردم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
یعنی الان چکاب کامل بخام بدم هزینش ازاد ۱۸۰ میشه ببخشید ک انقد سوال میپرسم راستش من مشکوکم ک کبدم چر ...

بله براهمسرم همین قد خواستن،اگه مشکوک هستین لطفا زودتر اقدام کنین،کبد عضو مهمی تو بدنه که منم تاچند روز پیش اطلاعات دقیقی ازش نداشتم

خدایا شکرت... 
واى اره ولى من چشم خيره ام غذاى چرب ميخورم يه استكان ابغوره روش سرميكشم معدم اتيش ميگيره انگار اسيد ...

خواهر نکن این کارارو به فکر خودت نیستی لاقل به فکر معده بیچارت باش  

خدایا شکرت...