2777
2789
عنوان

پلاک طلا بخرم براش بده؟

278 بازدید | 22 پست

بچه ها ما روز مادر تا سقف 300 تومن میتونیم هزینه کنیم... مادر زن سلام شرایطمون بد بود ب مامانم 150 دادیم کادو.الانم اونقدرا شرایطمون خوب نیس با این پول ی پلاک نیم گرمی میتونم بگیرم فقط😥 زشته ن؟

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم چی میگی. مادر زن سلام چیه ؟خوب ۱۵۰ تومان بده مادرت. ۱۵۰ بده مادر شوهرت. من هر سال همینکار رو میکنم. دوتاشون رو مساوی کادو میدم حتی یه ریال یکی از یکی بیشتر نیست. نداشتم هم براشون یه شاخه گل میخرم. خیلی بزرگش نکنید مهم نفس عمله 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

اگه اصرار داری طلا بگیری بهتره از این پارسیان ها یاسکه های گرمی بگیری تا بعدا سر فرصت باپولش هر کاری خواست بکنه اونا اجرت کمی دارن

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
اخه خودم ناراحتم دوس دارم ی چیز خیلی ارزشمند بدم بهش😟

میدونم عزیزم 

شاید خدا کرد و تا روز مادر یک مقداری پول اومد به حسابتون عزیزم

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍