2777
2789
عنوان

دوستان كيا اسليو معده انجام دادن ،لطفا بيان از تجربه هاشون بگن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 167734 بازدید | 112 پست
همه اين راه ها رو رفتم و اينكه طبيعتا همه عوارض رو هم پذيرفتم وقتي قدم تو اين راه گذاشتم 

قطعا تصمیمت رو گرفتی و قاطعی چون نظر خواستی فقط نظرم و گفتم. ایشالا موفق باشی و نتیجه خوب بگیری

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
ارزش نداره به نظرم فقط باشگاه بری رژیم غذایی درست بگیری خیلی بهتره تا اینکه خودتو بندازی زیر تیغ جرا ...

من بچه دارم و همه اين كارايي كه شما ميگي انجام دادم و راستش وقتي با افرادي كه اي عمل رو انجام دادن صحبت ميكنم هيچكدوم به اندازه اون هااييي كه انجام ندادن اين عمل رو ، حرف هاي منفي نميزنن !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه پیش مشاور رفتم،،، یعد دیدم تا شش ماه حتی آب میوه رو باید از صافی بگذرونی،،،،، یا کلا تا شش ماه فقط سوپ،،،، اومدم گفتم من عمل کردم،،، هیچ نمیخوردم،،، برنج نون،،،قطع سوپ و آبمیوه،،،،، تا یکماه،،، بعدم رژیم کتو،،، هشت کیاو کم کردم،،، 

من بچه دارم و همه اين كارايي كه شما ميگي انجام دادم و راستش وقتي با افرادي كه اي عمل رو انجام دادن ص ...

خوب اونها قبول داشتن ک رفتن،،، هر چند قطعا شش ماه اولشون زجر اور بوده،،،،، ولی سالها بابد بگذره ببینی مشکل دار نمیشن

من چند ماه پیش مشاور رفتم،،، یعد دیدم تا شش ماه حتی آب میوه رو باید از صافی بگذرونی،،،،، یا کلا تا ش ...

عزيزم درسته ولي به اين شدت كه شما ميفرماييد هم نيست.

اين ماه ٨ كيلو درسته اما چه تضميني هست بازم چاق نشي !؟!

من بچه دارم و همه اين كارايي كه شما ميگي انجام دادم و راستش وقتي با افرادي كه اي عمل رو انجام دادن ص ...

خب چون انجام دادن و نمیخوان جلو بقیه بگن کارشون اشتباه بوده یا پشیمونن همین زندایی خود من ریزش موی شدید گرفته از بس ویتامین به بدنش نمیرسه دندوناش داغون شده هرماه پیش ده تا دکتر میره مگه چقدر ارزش داره این بلاهارو سرخودت بیاری شما کشورهای دیگه رو نگاه کن ببین کدومشون حاضرن همچین کاری کنن 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
خوب اونها قبول داشتن ک رفتن،،، هر چند قطعا شش ماه اولشون زجر اور بوده،،،،، ولی سالها بابد بگذره ببین ...

نه حتي حرفي از ٦ ماه هم نبوده ! 

فقط چند روز اول جراحي .

بچه ها ميگن بايد هميشه اب و ابميوه بخوري و ... در صورتي كه معده كوچيك شده و شما حتي اگه بخواي نميتوني كه چيزِ زيادي بخوري .

من همه کمکم میکردن مثلا تو یه جمعی میخوایم چیزی بخورم خواهر م میگ نخور،،، ما نمیتونیم هی با تو پشت در اتاق عمل باشم،،، باور کردن هنه خخخخ اداش،، در میارم،،،، شوهرمم گفت من بخدا هزینه همون عمل میدم بهت،،، ولی جراحی نکن 

خب چون انجام دادن و نمیخوان جلو بقیه بگن کارشون اشتباه بوده یا پشیمونن همین زندایی خود من ریزش موی ش ...

عزيزم شما كشورهاي ديگه رو ديدي؟!؟ 

احتمالا خبر نداري! 

كافيه ي هشتگ اسليو به انگليسي بزني متوجه ميشي كه اشتباه فكر ميكني.اونجا هم همينه.

نه حتي حرفي از ٦ ماه هم نبوده !  فقط چند روز اول جراحي . بچه ها ميگن بايد هميشه اب و ابميوه ب ...

نمینونی بخوری،،، آفرین و ب مرور افسردگی مسگری چون قطعا خوردن دوست داری ک چاقی،،،، بعدم چون دریچه،، مری باز بسته نمیش،،، بعد همش اسپاسم دریچه و درد داری من با یکی حرف زدم،،،، بعدم ب طرز وحشتناک پوستت کش میاد 

عزيزم شما كشورهاي ديگه رو ديدي؟!؟  احتمالا خبر نداري!  كافيه ي هشتگ اسليو به انگليسي بزن ...

خب شماهم انجام بده کسی ک جلوتو نگرفته عزیزم من فقط نظرمو گفتم 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
من همه کمکم میکردن مثلا تو یه جمعی میخوایم چیزی بخورم خواهر م میگ نخور،،، ما نمیتونیم هی با تو پشت د ...

اخه حتي جراحيش هم سطحي هست و عمل باز نيست كه.من تو مطب دكتر نمونه هايي ديدم كه سه روز پيشش عمل كرده بودن و در حدي  روبراه بودن كه من اصلا متوجه  نشدم عمل كردن .