2821
2789
عنوان

چشم بازار رو کور کردیم با خریدمون

614 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

من و شوهرم دیشب رفتیم یه ریش تراش خریدیم. وقتی اومدیم خونه دیدیم اصلا موهای صورتش رو نمیزنه. امروز رفتیم که بهشون پس بدیم. فروشنده اصلی نبود. شاگردش گفت پس نمیگیرم باید یه چیزی انتخاب کنید همینجا. شوهرم یه مدل ریش تراش دیگه برداشت که قیمتش نصف قیمت دیشبی بود. ولی خانونه بقیه پولمون رو پس نداد. میگه دوباره یه چیزی انتخاب کنید از مغازه. ما هم هیچی لازم نداشتیم واقعا. 

از مغازه اومدیم بیرون پولمون هم اونجا.. به نظرتون چیکار میشه کرد؟؟ مغازه دار چنین حقی رو داره؟؟ آخه دستگاه خودشون خراب بود. به ما ربطی نداره که. فروشنده اصلی بیاد میشه پول رو پس گرفت؟؟

خدایا شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه ازش استقاده ام کردید شانس اوردی پسش گرف

چه استفاده ای؟؟ آخه اصلا موهارو نمیزد. یعنی از نظر بهداشتی مورد داره. بخوان به نفر بعدی هم بفروشن خرابه. چیو بفروشن آخه

خدایا شکرت
اتحادیه کجاست. واقعا مگه کسی ب فکر مردمم هست!

من یه لباس خریدم ابردم خونه بشورم اخه یه لک داشت لباس رنگ تورنگ شد منم به فروشگاه گفتم قبول نکرد رفتم اتحادیه گفتم یا حقم ازش بگیرین یا میرم تعزیرات اونا هم پولمو پس گرفتن. البته چون رفتار صاحب فروشگاه با من بد بود این کارو کردم

2825
2823
2791
2779
2792