2777
2789

سلام دوستان گلم

بچه ها چند روز دیگه تولد برادرزاده ام هست اما همسرم یک کلام میگه حوصله ام نمیشه نمیام ، اگر مهمونی بین دوستانمون باشه با رضایت کامل میاد بدون اینکه هیچ غری بزنه اما خانواده من رو نه 

بهش میگم بخدا بدون تو بهم خوش نمیگذره میگه قبول ندارم

اگر نیاد اون شب به دهن هم زهر میشه ، بگید چکار کنم چه جوری راضی ایش کنم؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نیاد به دهنت زهر میشه؟اگر نمیاد و اهل غر زدن هم نیست برو خوش بگذرون اونم استراحت کنه و هر دویه شب خوب بگذرونین.اگر بیاد خیلی خوبه ولی نیمومدنش  بهتر از دعوا و بحث از سه روز قبل تا سه روز بعده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

همسر من پسر خالمم میشه. ولی از این گند بازی ها داره تازه تنها فامیل من برادرم و خانمش و مامانم هستن بقیه مشترکن. میاد ولی گند میزنه به همه چیز.

شما هم براش برو تو قیافه 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.