2777
2789

بچه ها ما پارسال میخواستیم خونه بخریم ولی نشد با این وضع گرونی&nbsp; ها که یهویی پیش اومد <br>

الان یه طبقه خونه پدرشوهرم خالیه خیلی هم اصرار میکنه که بریم اونجا زندگی کنیم <br>

ولی شوهرم قبول نمیکنه <br>

چون من روز اول باهاش شرط کردم که خونه مستقل بگیریم <br>

الان نمیتونه زیر حرفش بزنه

<br>

ولی خودم دو دلم <br>

حساب کردیم اگه پول رهن این خونه رو پس بگیریم بذاریم بانک سودش رو بگیریم اجاره هم ندیم، با اون پولی که در ماه از درآمد شوهرم جمع میکنیم میتونیم در ماه 5تومن پس انداز کنیم<br>

اینجوری خیلی راحت تر میتونیم خونه بخریم

<br>

از خونواده شوهرم بگم مادرشوهر و خواهرشوهر ندارم <br>

پدرشوهرم زن داره ولی زنه حد خودشو میدونه در حد یه غریبه س هیچ توقع و انتظاری نداره <br>

اخلاق پدر شوهرمم خیلی خوبه خیلی هوامو داشته تا حالا فقط یه اخلاق بدی داره یه وقتایی یهویی میاد ناراحتیشو سر آدم خالی میکنه یکم غر میزنه و بعد از چندساعت میاد از دلت درمیاره<br>

به نظرتون چیکار کنم؟ می ارزه واسه صاحب خونه شدن چندسالی برم اونجا زندگی کنم؟ از طرفی یه بچه تو شکممه که دنیا بیاد هزار جور خرج داره واسمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پدرشوهر بگو اونجا رو بده رهن پولش رو بده شما یه واحد مستقل رهن کنی:)

اینجوری هم خدا رو داری هم خرما

ولی مطمینش کنین هر موقع پولش رو خواست اون مبلغ رهن رو برمیگردونین. منظورم اینه سفته بدین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

باتوجه ب این چیزایی ک گفتی مشکلی نیست ک بری..بنظرمن برو دیدی نمیشه بیا بیرون...ولی فک نکنم نشه...ب پدرشوهرتم رو نده بیاد هی تو خونت تلپ شه سرتون چیزیو خالی کنه..برو انشالله چیزی نمیشه و خونه میخرین

به پدرشوهر بگو اونجا رو بده رهن پولش رو بده شما یه واحد مستقل رهن کنی:) اینجوری هم خدا رو داری هم خ ...

همچین کاری نمیکنه 

از مستاجر بودن و مستاجر آوردن بدش میاد 

اخلاقش خاصه 

الان به نظرش خیلی زشته که ما مستاجریم

عزیزم همه چیز بستگی به اخلاق طرفین و بیشتر از اون مدیریت رفت و امد از طرف همسرتون رو داره. اینطور که گفتین کهبخاطر شرط شما راضی نیست بنظر من بعنی میتونید از پس سختی های زندگی کنار خانواده بر بیاید.

بنظر من اول بشینید به سری قانونها که باید رعایت بشه بنویسید و با هم توافق کنید بعدش برید اونجا برای زندگی.

مثلا خانواده من و همسرم شهر دیگه ای هستن ما هم گاهی حرفش پیش میاد که بریم همون شهر زندگی کنیم اما همیشه به همسرم میگم اگه روزی بخایم بریم باید قوانین زندگیمونو مشخص کنیم و رفت و امد ها هم وقت و بی وقت نباشه. چون میدونم پدرش ادمیه که ممکنه یهو ساعت 3 ظهر زنگ درو بزنه و بیاد تو

شوهرمم خیلی اخلاقش نسبت به خونواده ش خشکه 

از طرفی من اگه قبول کنم باید باباش خیلی اصرار کنه که بریم اونجا

از طرفی هم به کسی اجازه نمیده تو زندگیمون دخالت کنن یا منو اذیت کنن 

اگر هم باهامون نساختن قبول کرده که دوباره جداشیم ازشون