2777
2789
عنوان

من ام اس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 73 پست

خب منم بگمممم 

دو سال بیشتره جدا شدم و خیلی برام سخت بود و وابستگی شدید به زندگیم داشتم ....

اما بلافاصله بعد جدایی رفتم کلاس کامپیوتر مدرک icdl1و icdl2 از مرکز فنی و حرفه ای گرفتم دقیقا دو هفته بعد جداییم کلاس رو رفتم !

بعد در کمال ناباوری درس خوندم که ارشد شرکت‌کنم 

یعنی اشک‌میریختم و میخوندم و دانشگاه ازاد قبول شدم و الان ترم های اخره خداروشکر 

تو این دوران بعد جدایی به خاطر ناراحتی هام مریضی و سرماخوردگی و سرم و سنگ کلیه و کیست و چه چه و کبد چرب اینا زیاد داشتم‌چه میشه کرد دیگه 😊 ولی الحمدالله رفع شد ....

و در ضمن من یه وقفه ۱۰ ساله داشتم که گواهینامه رو بگیرم و سر ازمون عملی رهاش کردم 

گذشت و گذشت تا امسال گواهینامه ام هم گرفتم خداروشکر اصلا باورم نمیشد و یه غولی بود برام ! 

اینا رو فقط اینجا گفتم تو هیچ تاپیکی مطرح نکردم 

گاهی برای خودم کوچیک میاد 

اما وقتی نگاه میکنم بهش میبینم توی دو سال خوب بوده 😊 وقتی به یاد میاریم متوجه میشیم 

فقط تو ورزش تنبلم ولی خیلی دوست دارم !

اینا هم به خاطر شما که گفتی بگین 😊😉 

باورتون نمیشه لحظه لحظه های این دوسالم برا هرچی که خواستم بگیرم یه اهی یه اشکی داشتم اما بالاخره تونستم خداروشکر 😊 ....

اوه در ضمن سفرهای فراوانی تو این دوسال قسمت شد و رفتم که شاید قبلش انقدر جور نمیشد ....

خدا همه جا یاورمونه اگه قبولش کنیم 

موفق باشین 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نیست عزیزم . بی حسی ه. کتف چپ اگر درد میکنه جدی بگیرین جون درد های راجعه ی قلبه . البته چون مربو ...

من خیلی وقتا کتفم و کلا دست چپم درد میگیره قلبمم خیلی وقتا تیر میکشه یکم که عصبی میشم اینطوری میشم.ب نظرت میتونه مشکل قلبی باشه؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
نه الان کتف راستمه درد میکنه سوزن سوزن میشه درد بدی نمیتونم توصیف کنم انگار سرد میشه ببخشید دقیق نمی ...

سوزش و سوزن سوزن . فک میکنم به مهره ی ۳ و ۴ ربط داشت بازم دقیق یادم نیست ترم ۲ بود از خاطرم یکم رفته دقیقشو . ولی با درست کردن وضعیت بدنی و طبک زندگی حل میشه اصن چیزی نیست . 

بیماری پوستیه عذاب اور پوست پوست شدن بدن و قرمز شدن همون بیماری صدف خیلی بده و درمان نداره این هم از ...

جزو بیماری های خاص دسته بندی میشه؟ منظورم از نظر هزینه ی داروهاتونه . چون داروهای ام اس خیلی گرونه اگر بیمه نمیداد من اصلن نمیتونستم از پسش بر بیام 😖

بیماری پوستیه عذاب اور پوست پوست شدن بدن و قرمز شدن همون بیماری صدف خیلی بده و درمان نداره این هم از ...

ای خواهر منم  ناخنای دستم کلا فاصله گرفتن از بسترشون..خییلی ناراحتم دکتر گفت هنین بیناری شما رو دارم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
جزو بیماری های خاص دسته بندی میشه؟ منظورم از نظر هزینه ی داروهاتونه . چون داروهای ام اس خیلی گرونه ا ...

اره پمادها گرونه اما نه انقدر همش کورتونه فایده نداره بدترم کرده رفتم سراغ طب سنتی نتیجا دیدم خبرتون میکنم 

همه چی درست میشه 
شاید چون مشکلت جدی نیست خیلی واست. و فقط تو مرحله ی ناراحتی ای . منم این مرحله رو داشتم. ولی زود خود ...

ببخشید من این سوالو میپرسم شما بی حسی دستتون همیشه بود یا بعضی وقتا چون منم چند ماهه هر روز صب ک از خواب پا میشم تا نیم ساعت دستام تا ارنج بی حسه بعدش خوب میشه؟؟؟

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊