2777
2789
آره منم پردهامو هفته آخر میشورم 

آره فک کنم بهتر باشه هم کارا دیگه سبک شده هم یکم تاعید تمیزتر میمونه

دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرامیکای آشپزخونتو باچی تمیز میکنی؟

والا عزیزم من خونم آپارتمانیه.اشپزخونش کوچیکه کلا ام دی افه.یه رگ سرامیک داره ک با اسپری چند منظوره پاک کردم.ولی خونه مادرم با وایتکس میشور😕

چرا عزیزم

چون کلاس دارم هرروز خیلی کار کنم بتونم بکارای روزمرم برسم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
والا عزیزم من خونم آپارتمانیه.اشپزخونش کوچیکه کلا ام دی افه.یه رگ سرامیک داره ک با اسپری چند منظوره ...

من هرسال میشستم امسال میخام پاکشون کنم 

همش دارم پرس وجو میکنم ببینم بقیه چه جوری تمیز میکنن.

احساس میکنم نشورم تمیز نمیشه 

اما شرایط شستشو رو هم اصلا ندارم

💏
من هرسال میشستم امسال میخام پاکشون کنم  همش دارم پرس وجو میکنم ببینم بقیه چه جوری تمیز میکنن. ...

خودتو اذیت نکن یه وان پر آب کن تی بزن توش یه کنم وایتکس بریز تمیز میشه

من هرسال میشستم امسال میخام پاکشون کنم  همش دارم پرس وجو میکنم ببینم بقیه چه جوری تمیز میکنن. ...

دیواراتو با چی تمیز میکنی

من اگر میتونستم میشستم.کابینتام ام دی افن.جا ندارم.ولی خونه مادرم چون فلزین راحت میشورن. بنظرم اگر زیاد کثیف نیستن با چند منظوره سرو تهشو هم بیار

من اگر میتونستم میشستم.کابینتام ام دی افن.جا ندارم.ولی خونه مادرم چون فلزین راحت میشورن. بنظرم اگر ز ...

نمیدونم که هر کی میاد میگه تمیزه.

اما خودم اونجوری فکر نمیکنم خیلی مراعات میکنم تو تمیز نگه داشتنش الانم سه ماهه در حد دو هفته خونه بودم خونه نیستم

💏
آشپزخونه رو میشستم اما امسال قراره پاک کنم. پذیرایی هم چون رنگ پلاستیکه بااین طی نم گیرا گردگیری می ...

من امروز پدرم در اومد بره دیوارا