2777
2789
نمیدونم که هر کی میاد میگه تمیزه. اما خودم اونجوری فکر نمیکنم خیلی مراعات میکنم تو تمیز نگه داشتنش ...

پس گلم وسواس داری😅 شوهرم میگه کاش کمی مثل مادرت بودی .مامانم خیلی تمیزه. منم بهش میگم اینهمه شست و مرتب کرد کی قدرشو دونست؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس گلم وسواس داری😅 شوهرم میگه کاش کمی مثل مادرت بودی .مامانم خیلی تمیزه. منم بهش میگم اینهمه شست و ...

نمیدونم🤔

مامانم و خواهرام میگن خیلی میشوری و میسابی اما من هر چی نگاه میکنم میبینم کار خاصی نکردم که.

💏
رنگ روغنه؟

آره پارسال جای دیگه بودم پلاستیک بود کثیف شده بود با گردگیری تمیز نمیشد خودم مجبور شدم یکی از دیوار که کثیفتر بود دوباره رنگ زدم

دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن

[QUOTE=82627170]آره پارسال جای دیگه بودم پلاستیک بود کثیف شده بود با گردگیری تمیز نمیشد خودم مجبور شدم یکی از دیوار ...[/QUOTE

اوه خیلی سخته پس کارت.

مال ماهم یه خورده تیره شده اما من حال رنگ کردنشو ندارم

💏
نمیدونم🤔 مامانم و خواهرام میگن خیلی میشوری و میسابی اما من هر چی نگاه میکنم میبینم کار خاصی نکردم ...

دقیقا مثل من آخرش که خستگیم درمیره میگه کار زیادیم نکرده حتما باید برم خونه همسایه هارم تمیز کنم تا به چشمم بیاد من نباید عروس داربشم وگرنه بنده خدا کاراش به چشمم نمیاد 

نمیدونم🤔 مامانم و خواهرام میگن خیلی میشوری و میسابی اما من هر چی نگاه میکنم میبینم کار خاصی نکردم ...

عزیزم نکن اینکارارو. هرچیزی اندازه.یه روزم ظرفاتو نشور بزار تا صبح. خونتو تمیز نکن. تا اهل خونه بدونن ربات نیستی...شما ک در طول سال رعایت میکنی اصلا نیاز ب خونه تکونی نداری. خونه تکونی مال امثال منه 😅

[QUOTE=82627170]آره پارسال جای دیگه بودم پلاستیک بود کثیف شده بود با گردگیری تمیز نمیشد خودم مجبور ش ...

فردا میرم سراغ آشپزخونه بعدم اتاق خواب بعد حموم دستشویی دیگه تموم یه هفته به عیدم پرده

فردا میرم سراغ آشپزخونه بعدم اتاق خواب بعد حموم دستشویی دیگه تموم یه هفته به عیدم پرده

من که فعلا در استراحت به سر میبرم 

تا یکم حالم جا بیاد بعد از اتاق شروع میکنم کمد دیواری و انباری وتموم شد میرم آشپزخونه و آخرم پذیرایی

فرشامم نمیشورم 

آخر سرم حموم وپرده ها و شستن یه خورده خورده ریز

💏