2777
2789

دیروز هوا خیلی سرد بود پسرم یک ماهشه بردمش بیرون خونه مامانمینا البته به کلی پتو پیچیدمش و لباس پوشوندم حالا از دیشب که از اونجا برگشتیم داره نا آرومی میکنه همش از خواب میپره گریه میکنه تا میزارمش زمین جیغ میکنه اصلا تو بغلمم آروم نمیشه همش بیحاله و میخوابه اینا علائم سرما خوردگی؟؟؟؟؟ 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
دختر من دو ماهه بود یکی دو روز بعد واکسنش سرما خورد.علائمش هم عطسه، آبریزش بینی، تب.

نه پسرم اصلا عطسه و سرفه نمیکنه فقط بیچاره و بیقرار

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پسرم اصلا عطسه و سرفه نمیکنه فقط بیچاره و بیقرار

من تا چهار ماهگی دخترم هر اتفاقی میفتاد صبحش دمِ در مطب دکترش بودم. شما هم ببرش دکتر ببین بچه چِشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

والا این علایم که هی از خواب میپره بیشتر به کولیک میخوره.دختر منم بعضی روزا زیاد میخوابید ولی مریض نبود..لااقل عطسه، سرفه، آبریزش بینی، اینا علایم سرماخوردگیه..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊