🆘هموطنان گرامی🆘
اين پيام يك ايرانى است که نيازمند كمك انسان دوستانه می باشد.
همسر من از چهار ماه پيش با تشخيص سرطان حاد خون تحت شيمى درمانى سنگين قرار گرفته است ولى اين درمان نمى تواند باعث بهبودى كامل شود و تنها راهى كه ممکن است منجر به بهبودى شود، پيوند سلول بنيادى از فرد اهدا كننده است. قبلا اين روش را پيوند مغز استخوان می نامیدند ولى چون امروزه فرد اهداكننده فقط چند قطره خون اهدا مي كند و به مغز استخوان وی نیازی نیست، اين اصطلاح مورد استفاده قرار می گیرد.
متاسفانه تا بحال فردى كه با همسر من از نظر خونى سازگار باشد یافت نشده است كه علت آن عدم ثبت نام هموطنان ما که احتمال سازگاری بافتی بالاتری دارند به عنوان اهداکننده (Donor) می باشد.
هم اكنون مادری 26 ساله كه بيمارى ديگرى دارد، به خاطر همين مشكل نمى تواند پيوند سلول بنيادى انجام دهد و مدت 5 ماه است كه در بيمارستانى در تبريز بسترى است و در اين مدت نتوانسته كودك شيرخوارش را ملاقات کند و هر لحظه در خطر مرگ قرار دارد. هزاران كودك ديگر نیز در ايران و سایر کشورها بخاطر بيماريهاى مختلف منتظر اهدای سلول بنيادى هستند.
هموطنان گرامی، شما در هركشورى كه زندگى مي كنيد مى توانيد با تماس با آدرسى كه در لينك زير آورده شده بعنوان اهداكننده ثبت نام كنيد تا زندگى سایر انسانها و همسر من را نجات دهید و كمك كنيد پسر خردسال من در آغوش مادرش پرورش یابد. توجه داشته باشید که هرچقدر تعداد اهدا كننده ها بيشتر باشد، براى همه مفيد خواهد بود. چون ممكن است براى همه درآينده مشكل مشابهى پيش آید.
توجه داشته باشيد:
1- در اغلب کشورها مانند ايران ،اين كار رايگان می باشد
2- براى انجام آزمایش معمولاً فقط چند قطره از بزاق دهان شما دریافت می شود ودربرخى كشورها آزمايش خون انجام مى شود.
3- اين كار براى شما كاملا بى خطر است
4- اين كار هم اكنون براى درمان قطعى بيماريهاى مختلف ديگرى غير از سرطان نیز بكار مى رود كه ممكن است خداى ناكرده براى هركدام از شما رخ دهد
ممكن است زندگى يك نفر را نجات دهد
⭕️به همین سادگی⭕️
لینک ثبتنام برای ایرانیان مقیم خارج:
https://swabtheworld.com/become-a-donor
پاسخ به سوالات:
https://t.me/joinchat/BrCp11YyA7-KUTfr6XoItQ
مكان ثبت نام در تبريز: بيمارستان شهيد قاضى، بانك اهداكنندگان سلولهاى بنيادى
همه روزه بجز روزهاى تعطيل از ساعت ٨-١٣
شماره تماس: ٣٣٣٤٣٨٨٨
درتبریز بیمارستان قاضی و در تهران، بیمارستان شریعتی و طالقانی و محک. همه روزه به جز روزهای تعطیل ساعت ۸ الی۱۳