2777
2789
عنوان

ناامیدی و افسردگی

892 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

اولین بارمه تاپیک میزنم و میخوام اگه میشه کمکم کنید متاسفانه هزینه مشاور و روانشناس رفتن رو ندارم.من قبلا آدم پر انرژی و با اعتماد به نفسی بودم اما یه سری مشکلات عاطفی برام پیش اومد که کلا به آدم دیگه شدم تنبل، بدون انگیزه،افسرده،زندگیم بی معنی شده اصلا نمیتونم تلاش کنم و اراده داشته باشم خیلی زیاد میخوابم نماز نمیتونم بخونم و کاهلی میکنم تو نماز خوندن امیدمو از دست دادم.داوطلب ارشدم اما اصلا گیجم نمیتونم حرکت کنم در صورتی که زندگی من به قبولی ارشد بستگی داره😢۴ماه دیگه بیشتر فرصت ندارم برای کنکور و از شدت استرس و نا امیدی فقط میخوابم و تپش قلب دارم چیکار کنم که امید گیرم.همیشه میگن نا امیدی گناه کبیرست اما‌ من واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم اگر تجربه ایی دارین بگین.ببخشید طولانی شد😔

به خودت استرش نده، زندگی رو سخت نگیر، با خودت این جمله رو تکرار کن بیخیال دنیا 

برای درس خوندن وقت زیاد داری هنوز، برنامه ریزی کن و درس بخون امتحان ارشد خیلی سخت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کسایی هستن که رشتشون مشاوره است اگر بتونی با اونا صحبت کنی خیلی بهتر کمکت میکنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چطوری میتونم پیداشون کنم؟

یا تاپیک بزن مشاورها بیان کمکت یا تو پروفایل کاربرا ببین اگر کسی مشاور هست ازش درخواست کمک کن

منم اگر کسی و پیدا کنم اینجا صداش میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ممنونم عزیزم از توصیه هات❤امیدوارم بتونم😊

خواهش میکنم عزیزم، همه تو زندگی یه دوره ای یه خورده باید سختی بکشند تا روزای خوب هم بیاد، یکی از این دوره ها قبل امتحان های مهمه، یه ذره شب بیداری بکشی لذتش رو بعدا خواهی دید با انگیزه باش دوستم

من تو دوران درسم خیلی سخت گرفتم و حرص و جوش خوردم ولی وقتی متاهل شدم فهمیدم غصه اصلی رو الان باید بخورم، یه لحظه آرامش ندارم همش غصه و ناراحتی، پس قدر لحظه های الانتو بدون

@نگارین۵

فکر کنم ایشون مشاور هستن 

نگارین۵ عزیز لطفا اگر ممکنه کمکشون کنید

درکت میکنم عزیزم. واقعا سخته خصوصا وقتی تحت فشار زمانی... ولی برای ارشد مهم همون چند ماه اخره. من یک ...

امیدوارم منم بتونم بخونم و نتیجه بگیرم.موفق باشی عزیزم😘