اولین بارمه تاپیک میزنم و میخوام اگه میشه کمکم کنید متاسفانه هزینه مشاور و روانشناس رفتن رو ندارم.من قبلا آدم پر انرژی و با اعتماد به نفسی بودم اما یه سری مشکلات عاطفی برام پیش اومد که کلا به آدم دیگه شدم تنبل، بدون انگیزه،افسرده،زندگیم بی معنی شده اصلا نمیتونم تلاش کنم و اراده داشته باشم خیلی زیاد میخوابم نماز نمیتونم بخونم و کاهلی میکنم تو نماز خوندن امیدمو از دست دادم.داوطلب ارشدم اما اصلا گیجم نمیتونم حرکت کنم در صورتی که زندگی من به قبولی ارشد بستگی داره😢۴ماه دیگه بیشتر فرصت ندارم برای کنکور و از شدت استرس و نا امیدی فقط میخوابم و تپش قلب دارم چیکار کنم که امید گیرم.همیشه میگن نا امیدی گناه کبیرست اما من واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم اگر تجربه ایی دارین بگین.ببخشید طولانی شد😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم عزیزم، همه تو زندگی یه دوره ای یه خورده باید سختی بکشند تا روزای خوب هم بیاد، یکی از این دوره ها قبل امتحان های مهمه، یه ذره شب بیداری بکشی لذتش رو بعدا خواهی دید با انگیزه باش دوستم
من تو دوران درسم خیلی سخت گرفتم و حرص و جوش خوردم ولی وقتی متاهل شدم فهمیدم غصه اصلی رو الان باید بخورم، یه لحظه آرامش ندارم همش غصه و ناراحتی، پس قدر لحظه های الانتو بدون