2777
2789
عنوان

رفتار برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 44 پست

شاید اون لحظه ناراحت بودن یا بحثشون بوده درسته نباید ناراحتیشونو سر مهمون خالی کنن....ولی بعضیا اونقدر فشار روشونه نمیتونن کنترل کنن..وقتی زنگ زده عذرخواهی کرده یعنی عمدا نبوده بهتره از یه دید دیگه ببینی...کدوم جاری زنگ میزنه بخاطر رفتار شوهرش عذرخواهی میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خجالتش در اومدي جوابشو دادي،فعلا نريد خونشون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برید بمب بذارید در خونه شون برای انتقام.انتقام چیه!مگه شوهرشما به حرف شما نکرد و بلند شدین.اگه احتمالا اونم به حرف زنش کرده اونم مثل شما.تو کار مردا اونم برادرا دخالت نکنین.خودشون حلش میکنن.اونوقت خجالتش برای شما میمونه

با توام ای رفته از دست... هرکجا باشم غمت هست

انتقام چیه تو خودتو بکش کنار دوتا برادر باهم حلش میکنن ماشین برادرش بود خودشم حلش میکنه میخوای اسمت به بدی بلند شه اون جاریتکه رفت تو اتاق چیزی نگفت برادرشوهرتبود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

وا خو زنگ زده عذرخواهی کرده دیگه

تاحالا واسه شماپیش نیومده دعواکنین

شاید این دوتاهم دعواشون شده بوده سعی کرده نیادپیشتون ک ناراحتیشونبینین

حتماخجالت میکشیده

بنظرمن چون زنگ زده عذرخواهی کرده بخواین ادامه بدین ب این رفتارتون شخصیتت خودتون میادپایین

مثل برادرشوهرمن که یه روز بااصرارخیلی زیادشام دعوتمون کرده بود ماشب رفتیم شام خونه شون برادرشوهرم نیومد خونه بعد پدرش زنگ زد مهمونات اومدن کجایی تو زشته بیاخونه...برادرشوهرم دادزد من دعوتشون نکردم که کجا دعوت کردم الکی میگن...

باشد که ما بدون دعوت رفته بودیم مگه باید دادبزنخ که چرااومدن درحالی که شوهرکن چندین باراونو وزندگیشو نجات داد خیلی پشتش بود تو همه کاراش وبلاهاش ...

یه عمرزندان خورده بود بهش شوهرم نجاتش دادنزاشت یه روز هم بره زندان زندگیشو بهش برگردوند شوهرمن ...آیا رفتارباهمچین برادرنمونه ای این طور باید باشه؟؟؟خیلی ناراحت شدیم برگشتیم خونه مون ....دوروز بعدش تصادف بدی کرده بود که بازشوهرم جمعش کرد ...نمک نشناس

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

اره مقصر تو بودی که گفتی بریم بچه داداشت ببینیم چه عحیب چرا باید پیشنهاد بدی برید بچه جاری ببینی ....

بعدم زنگ نزدید و رفتید؟خونه نبودن برا چی رفتید؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ببخشید ها مقصر شمایید که سرزده میرین خونه دیگران😕 شاید مردم یه موقه هایی حالشون خوب نباشه و حوصله ...

برا عيادت مريض دعوت نميخواد كه يه زنگ بزنه ادم كافيه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا انقدر بدبین هستین شاید بیرون  یه مشکلی براشون پیش اومده بوده ناراحت بودن و سر شما خالی کردن ...

عیبی نداره؟ ادمی را آدمیت لازم است...

آدم برا خودش شخصیت داره..استارتر و همسرش برا احترام رفتن اونا شعورشون پایین بود...اگرم عصبی بودن حرمت نگه میداشتن

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

اونا دعواشون شده...تو چکاره ای این وسط...من بودم هیچی به زنش نمیگفتم...خودمم قاطی نمیکردم....خیلی معمولی باهاشون باشین....احتمال هستش که دعوتتون کنن دیر یا زود...برادرش خسته بوده...حوصله نداشته...

لطفا برای باردار شدنم یک صلوات بفرستین..

اقا چرا نميخواين باور كنين برادر خراهز و كلن خانواده با هم هزار جور دعوا ميكنن و بعذ يادشون ميره. شما دخالت نكن، دلداري بده شوهرتو همين. ديگه درموزد اينكه حالا چه رفتازي كنين بذار خود برادرا تصميم بگيرن، بعذم انتقام بعني چي!!!!!! اونم از برادر 😑🤢

آخه خود جاریم گفت که مقصر منم به شوهرم گفتم وای این همش ماشینش رو دم در پارک میکنه  خواهرشوهرم هم دیروز بهم زنگ زد گفت منم خیلی ناراحت شدم بعد شما منم اومدم خونمون.. آدم هرجور ناراحت هم که باشه حق نداره کسی که مهمونش هست حتی اگه دشمنت باشه باهاش اینطور برخورد کنی بار امولسیون هم نبوده ما هی کوتاه اومدیم اما این دفعه باهاشون مئه خودشون یم