2777
2789
عنوان

رفتار برادرشوهر

1480 بازدید | 44 پست

سلام دوروز پیش من بیرون بودم کارم که تموم شد شوهرم اومد دنبالم در بین راه بهش گفتم یه سر برسم خونه داداشی تاحال دخترش که مریض شد بپرسیم رفتیم خونشون دخترش و عمش یعنی خواهرشوهر م  فقط خونشون بودن .ما یه پنج دقیقه نشستیم برادر شوهرم با زنش که بیرون بودن اومدن ما سلام کردیم زنه که رفت تو اتاق برادرشوهر م هم از در سالن داد راه انداخت که چرا ماشینت رو دم در حیاط پارک کردی من نتونستم ماشینم رو بیارم داخل.... با یه لحن بسیار بد.حالا نه یکبار بلکم چندین بار ...شوهرم با خنده گفت بیا داخل من می رم جابه جا میکنیم ماشینت رو میارم داخل اونم هی داد میزد منم به شوهرم گفتم بریم خونه و بلندشدیم دخترش و عمش همش می گفتن بمونید..... شوهرم خیلی ناراحت شد من که دیگه از اوداغون تر بودم... دیگه تصمیم گرفتیم خونشون نریم هیچوقت حتی عید... حالا دیروز زنش زنگ زده شرمنده ببخشید .... منم گفتم مقصر منم که گفتم بریم حال  دختر داداشت بپرسیم قلمم خورد شه دیگه بیایم خونه شما .... حالا من میدونم که این ها همش مقصر زنش هست به نظر شما چه جوری از خجالتشون دربیایم وانتقام بگیریم ...ممنون ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست کاری بکنی همون قطع رابطه بهتره فعلن...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

انتقام نمی خواد . اونها بی احترامی کردن . شما هم دیگه اونجا نرین تا متوجه کارشون بشن

خواهر شوهرت هم که شاهد ماجرا بوده . 

تا وقتی برادرشوهرت معذرت خواهی نکرده محل ندین

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics