2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی های خودتون و شوهرتون تو خواب بگین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 64731 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان یه بارم خواهرم اینا خونمون بودن منم نمیدونم چه خوابی دیدم که بلند گفتم آااخ شوهرممم بیدار شد و بهم گفت نگووو آبرومونو بردی الان فکر میکنن چیکار میکنیم😁

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
من اینو قبلنم گفتم تازه عقدبودیم شوهرم خونمون خابیده بود یهو پاشد وایساد داد زد به حرمت شرف لا الله ...

واااای خدا 😂😂😂😂😂خیلی خندیدم 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
من اینو قبلنم گفتم تازه عقدبودیم شوهرم خونمون خابیده بود یهو پاشد وایساد داد زد به حرمت شرف لا الله ...

😅😅😅😅تو مراسم بوده

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

یه بار یه مزاحم داشتم هر روز زنگ میزد پشت سر هم یه بار خواب بودم بیدار شدم دیدم این زنگ زده منم برداشتم باهاش حرف زدم تو سابقه بود بعد گفتم خدایااا چی گفتم بهش😂 اصلااا یادم نمیومد من مزاحم اون شده بودم هی پیام میدادم اقا من چی گفتم به شما؟من خواب بودم حواسم نبوده😑 دیگه جواب نداد که نداد زنگم نزد

نمیدونم چی بهش گفته بودم که دمشو گذاشت رو کولش فرار کرد😞

یبارم دوستم زنگ زد تو خواب باهاش حرف زدم بیدار شدم مامانم گف بهش چی گفتی گفتم به کی چی اصن یادم نمیومد😄 زنگ زدم به طرف گفتم چی گفتم گف هیچی بابا فهمیدم خوابی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وای خدا چ جمله ای گفته داشته مرده خاک میکرده 😂😂😂مردم از خنده فکر کن نصفه شبی چی گفته حالا جالب بوست کرده بعدش واااای 😃😃

یه بار جیش داشتم  شوهرم خواب بود  میترسیدم برم دشویی چون حیاط طولانی بود فاصله ش تا دشویی 

بعد به شوهرم که خواب بور گفتم مرتضی دشویی دارم 

😣

منو کشید تو بغلش گفت خودش بر میگرده 

من هی میگفتم بابا دشویی دارم اونم میگفت نه بر میگرده میگفتم خو چی بر میگرده  😣 

اخرشم خودم دوییدم حیاط رفتم جیش 😟😟

😒
من تو خواب برای جاستین بیبر لخت شدم مامانم با کتک بیدارم کرد گفت چه وضعشه بابات تورو دیده از خجالت س ...

😅😅😅

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بترکی دختر اینقد خندیدم شوهرم بیدار شد گفت شیشو هشت میزنی بگیر بخواب تا نکردمت