2777
2789
عنوان

شير خوردن كودك ١ ساله

69 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ، ميشه به من كمك كنيد لطفا؟ 

پسرم تازه ١ ساله شده از اول شيرخشكى بود ، الان حدود ١ ماهه فقط قبل از خواب ، نصفه شب و بعد از بيدار شدن فقط شير ميخوره، حتا گاهى شير قبل از خواب رو هم نميخوره، امكانش هست تو اين سن كلا از شير بگيرمش؟؟؟ يا تا كى بايد حتما شير خشك بخوره؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
سن از شير خشك گرفتن كودك
1
50%
كودك ١ ساله
1
50%

عزیزم پسر من دو نیم سالشه هنوزم شیرخشک میخوره و خیلی دوس داره...فکر نکنم بشه جداش کرد

ولی میشه الان از شیرخشک بگیری مشکلی نداره فقط پاستوریزه بهش بده..سعی کن تو لیوان بدی که دندوناشو پوسیده نکنه...

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
عزیزم پسر من دو نیم سالشه هنوزم شیرخشک میخوره و خیلی دوس داره...فکر نکنم بشه جداش کرد ولی میشه الان ...

منم دوست ندارم بگيرم ازش ولى از وقتى روزى تقريبا ٣ وعده غذاى كافى و دو تا ميان وعده و خيلى چيزاى ديگه ميخوره شير نميخوره ، خودمم ناراحتم ولى نميخوره هر كاريش ميكنم ، بيشتر وقتا شيرى كه درست ميكنم ريخته ميشه دور 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم۹روزه دیگه میشه۲ساله تا ۱سال ونیم شیرخشک دادم از بعدشم شیر گاو حالاحالاهم قصدازشیرگرفتن ندار ...

منظورتون از شير گاو شير پاستوريزه هست؟ والا اين شيراى پاستوريزه كه خودتون ميدونيد معلوم نيس چى توش هست اصلا ؟! پسر من همه چى ميخوره ولى هنوز رغبتى به شير پاستوريزه نشون نداده متاسفانه 

عزیزم پسر من دو نیم سالشه هنوزم شیرخشک میخوره و خیلی دوس داره...فکر نکنم بشه جداش کرد ولی میشه الان ...

منم دوست ندارم بگيرم ازش ولى از وقتى روزى تقريبا ٣ وعده غذاى كافى و دو تا ميان وعده و خيلى چيزاى ديگه ميخوره شير نميخوره ، خودمم ناراحتم ولى نميخوره هر كاريش ميكنم ، بيشتر وقتا شيرى كه درست ميكنم ريخته ميشه دور 😥

منظورتون از شير گاو شير پاستوريزه هست؟ والا اين شيراى پاستوريزه كه خودتون ميدونيد معلوم نيس چى توش ه ...

دقیقا عزیزم..

شیرخشک رو به همه چی ترجیح میدم چون معلوم نیست چی قاطیش میکنن...اگه دامداری آشنا پیدا کردی خیلی خوبه که شیر مستقیم بدون افزودنی بهش بدی....منم درماه یکی دوبار از دامداری آشنا میگیرم و در هفته دو شب شیر گاو میدم...چون اصلا دوست نداره مزه شما رو ولی تو خواب نمیفهمه...اگه نمیخوره نده احتمالا دیگه زده شده به تغذیه شده برس..شکر شکر شکر که میخوره...پسر من با دعوا و داد و بیداد میخوره...

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
دقیقا عزیزم.. شیرخشک رو به همه چی ترجیح میدم چون معلوم نیست چی قاطیش میکنن...اگه دامداری آشنا پیدا ...

باشه ممنون ، پس خيلى نگران شير نخوردنش نباشم؟؟ خدا رو شكر تغذيه اش خوبه و بد غذا هم نيست ، پيش مياد مثل همه بچه ها يه وقتايى مثل مريضى و دندو دراوردن غذا نخوره ، ولى در كل از غذا خوردنش راضيم، فقط نگرانيم اينه كه كم كم داره شير رو ميذاره كنار 

منظورتون از شير گاو شير پاستوريزه هست؟ والا اين شيراى پاستوريزه كه خودتون ميدونيد معلوم نيس چى توش ه ...

نه نه شیرپاستکریزه اصلا نمیدمش شیر گاو از گاوداری میخرم هفته ای۵کیلو ..شیرتازه داغ

خدایا شکرت