2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم هایی که به خاطر بچه هاشون از خیانت همسرشون گذشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست
من اگه خدایی نکرده بفهمم شوهرم پیا پی خیانت میکنه دیگه بهش هیچی نمیگم و خودمم بهش خیانت میکنم حالا ه ...

انشاالله که هیچ وقت این اتفاق براتون نیفته ولی در موقعیت اینچنینی هم در شان خودتون نمیبینین که کاری خلاف ارزشهاتون بکنین

همسر منم زیادی از من مطمئنه متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که هیچ وقت این اتفاق براتون نیفته ولی در موقعیت اینچنینی هم در شان خودتون نمیبینین که کاری ...

منم تا الان پامو کج نزاشتم ولی اگه شوهرم خیانت کنه صد درصد منم میکنم اونم دیگه ب من مربوط نیست حتی اگه همه دنیا بگن اشتباهه

چقدر با شعوری استارتر چقدر فداکاری احسنت به این همه صبر اگه تصمیم گرفتی بمونی، حسابی خودتو مشغول ...

ممنونم عزیزم خیلی برام دعا کنین

توی دنیا بچه آدم از همه چیز براش مهمتر میشه ولی من نمیدونم این زندگی سرد به نفعش هست یا نه

البته ما هیچ وقت جلوی پسرم دعوا نمیکنیم اصولا شوهرم آدم بی ادبی هم نیست ولی خوب عشقی هم دیگه تو زندگیمون نیست

براي چي از دست بده ؟ به هر حال پدرشه با اين كه همسر خوبي نبوده براي شما اما حق اين رو داره كه بچه اش ...

آخه تا الان هر شب خونه اومده ولی فکر میکنم اگر از زندگی خارج بشه کلا قید ما رو بزنه و ناخواسته بچش رو هم از دست بده

آخه من خودمم خیلی تنهام  تنها پشتوانه ام بعد از خدا پدر و مادرم هستن نمیدونم این زندگی سرد و ب ...

اره ممکنه بهتر شه چون ب قول مامانم مرد هر چقدرم بره و چرخاشو بزنه باز بر میگرده پیش زنش منتها ی سریا ب هر دلیلی منتظرش میمونن ی سریا جدا میشن

ی مدت زمان میبره تا زندگیت ب حالت قبل برگرده تا شما یکم اروم تر شی صبور باش عزیزم💖

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
شما خودت برو عزیزم. من از یه چیز میترسم وقتی که شما دو نفر با هم دعوا بگیرین بعد بچتون نظاره گر باشه ...

چی بگم تنها همکاری که با من میکنه اینه که جلو بچه بی احترامی نمیکنه

این چه دنیاییه که مردا به شهوتشون بیشتر از خانوادشون؛ مخصوصا خانومشون که این همه گذشت داره؛ اهمیت میدن!!!

واقعا در عجبم..!!!!

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
آخه تا الان هر شب خونه اومده ولی فکر میکنم اگر از زندگی خارج بشه کلا قید ما رو بزنه و ناخواسته بچش ر ...

ببخشيد اين رو ميگم اما اگر پدري كه بچه ي خودش رو فراموش كنه لياقت اون بچه رو نداره 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
اره ممکنه بهتر شه چون ب قول مامانم مرد هر چقدرم بره و چرخاشو بزنه باز بر میگرده پیش زنش منتها ی سریا ...

فدای لطفت

ممنونم انشاالله که همینطوریه که مامان گلتون میگن

البته منم الان مهرم رو اجرا گذاشتم چون خیلی براش عادی شده بود و این باعث شده که ۳ ماه کلا باهام قهره ولی میگه طلاقت نمیدم

داییم وکیلن و میگن با مدارک چت هاش و اینکه خودش تابید میکنه میتونی جدا شی ولی من مرددم.

[QUOTE=82536976]ببخشيد اين رو ميگم اما اگر پدري كه بچه ي خودش رو فراموش كنه لياقت اون بچه رو نداره [/QUO

مردا با زن ها فرق دارن همیشه استثنا هست ولی معمولا از دل برود هر آنکه از دیده رود براشون خیلی صدق میکنه

مخصوصا اگر ازدواج دوم کنن و باز پدر شن

دلیل بد بودنشون هم شاید نباشه

من میترسم که شوهر منم با اینکه عاشق پسرمه ولی اینجوری شه

میدونم اینجا مشکلتو مطرح کردی تا با یکی مثل خودت صحبت کنی و به یه نتیجه ای برسی.

اما عزیزم زندگیا خیلی باهم فرق داره مثلا یه آقایی همزمان هم خیانت میکنه هم اخلاقش افتضاحه و دست بزن داره و خیلی زندگیای دیگه...

شما باید بشینی فکر کنی ببینی کدوم کفه ترازو سنگینتره؟ مثلا بچه ات با فاصله از پدرش خوب بزرگ میشه و لطمه نمیبینه؟ یا کنار پدرش؟

میتونی از پسش بربیای وخیلی مسائل دیگه..

امیدوارم هرچه زودتر همسرت عاقل بشه و به زندگیتون برگرده.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم