2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم هایی که به خاطر بچه هاشون از خیانت همسرشون گذشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست

دوستان عزیز خیلی ممنونم که وقت گذاشتین برام

دلم خیلی گرفته بود ولی با انرژی شما بهتر شدم

امیدوارم خدا دلتون رو از عشق و شادی لبریز کنه 

باز هم از همگی ممنونم

قضیه مهر رو میدونه ۳ ماهه دادگاه رو هی دارن طول میدن سنگ میندازن باج میدن که مثلا من رو اذیت کنن که ...

بسپار ب خدا امیدوارم بهترین اتفاق ممکن تو شرایطت بیفته

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپار ب خدا امیدوارم بهترین اتفاق ممکن تو شرایطت بیفته

فداتون بشم 

نمیدونم اجرا گذاشتن مهر درست بود یا نه ولی الان عملا خانواده همسرم هم در مقابل من قرار گرفتن و ازش حمایت میکنن خیلی براشون عجیبه که من نمیرم خونه پدرم

برام دعا کنین که خدا بهم قدرت بده بمونم و به شوهرم بینش و اراده ای که این کار زشت رو بذاره کنار

محتاج دعای خیرتونم

خیلی ممنونم ازتون

فداتون بشم  نمیدونم اجرا گذاشتن مهر درست بود یا نه ولی الان عملا خانواده همسرم هم در مقابل من ...

الهی بگردم برای بلا تکلیفیت😔😔

نگران نباش توکلت ب خدا باشه

از ته دل برات دعا میکنم🌼

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
الهی بگردم برای بلا تکلیفیت😔😔 نگران نباش توکلت ب خدا باشه از ته دل برات دعا میکنم🌼

قربون دل مهربونتون بشم

انشاالله هیچ وقت بد نبینین

دعای شما لطف بزرگیه در حقم 

خیلی ممنونم 🌹🌹😘😘

قربون دل مهربونتون بشم انشاالله هیچ وقت بد نبینین دعای شما لطف بزرگیه در حقم  خیلی ممنونم 🌹 ...

💖💖💖💖💖💖💖💖

Ghaman جان به نظرم کار بدی نکردی مهریه رو اجرا گذاشتی 

شوهرت خودش میدونه خیانت کرده اگر میخواد به خاطر مهریه طلاق بده هم بهتر که بده نشون میده موندنی نبوده

اگرم طلاق نده که یعنی دوست داره و ایشالا رفتارشم اصلاح میکنه

Ghaman جان به نظرم کار بدی نکردی مهریه رو اجرا گذاشتی  شوهرت خودش میدونه خیانت کرده اگر میخواد ...

آخه دیگه شمشیرشون رو از رو بستن خیلی جنگ و جدل شد خانواده ها اومدن وسط و دیگه ارتباط کلامیمونم قطع شد.