2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم هایی که به خاطر بچه هاشون از خیانت همسرشون گذشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان راصی هستی از گدشتی که کردی؟ بچه هات راصین؟

ببین یاد گرفتم کمتر کاراشو ببینم ..حرفایی که میزنه رو نمیشنوم.البته بگم خودش خیلی میترسه از اینکه ولش کنم.ظاهر زندگیمو حفظ کردم تا بچه هام غصه نخورن ...ناراحت نیستم پشیمونم نیستم .بالاخره یه روزی تاوان کاراشو میده دیگه ....

ببین یاد گرفتم کمتر کاراشو ببینم ..حرفایی که میزنه رو نمیشنوم.البته بگم خودش خیلی میترسه از اینکه ول ...

خدا کمکت کنه عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی

براي بچه اين كار رو كردن اشتباه ترين كار دنياست چون مطمن باش بچه هه هم ميفهمه كه يك مشكلي هست 

قطعا میفهمه ولی فکر میکنم بلاخره الان هر دو پیشش هستیم ولی اگر جدا بشیم پدرش رو از دست میده.

آخه یکی از دوستان من جدا شده و خدا رو شکر زندگی خوبی هم داره ولی میگه برای پسر هیچ کس پدر نمیسه میگه ...

تو اینکه بچه هم ب پدر هم ب مادر در کنار هم نیاز داره شکی نیست

عزیزم اگه میخوای بخاطر بچت ادامه بدی باید خیلی قوی تر از قبل باشی و سعی کنی خودت و بچت رو اولویت قرار بدی و وابسته شوهرت نباشی اینجوری راحتتر میشه برات

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

من اگه خدایی نکرده بفهمم شوهرم پیا پی خیانت میکنه دیگه بهش هیچی نمیگم و خودمم بهش خیانت میکنم حالا هرچی میخاین راجبم فک کنین ولی من منطقم اینجوریه حتی ب شوهرمم گفتم

قطعا میفهمه ولی فکر میکنم بلاخره الان هر دو پیشش هستیم ولی اگر جدا بشیم پدرش رو از دست میده.

براي چي از دست بده ؟ به هر حال پدرشه با اين كه همسر خوبي نبوده براي شما اما حق اين رو داره كه بچه اشو ببينه طبق برنامه اي كه درست ميتونيد بكنيد براش كه مناسب باشه 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
تو اینکه بچه هم ب پدر هم ب مادر در کنار هم نیاز داره شکی نیست عزیزم اگه میخوای بخاطر بچت ادامه بدی ...

آخه من خودمم خیلی تنهام 

تنها پشتوانه ام بعد از خدا پدر و مادرم هستن نمیدونم این زندگی سرد و بی روح روح رو تا کی میتونم تحمل کنم

فکر میکنین ممکنه بعدا بهتر بشه؟