2777
2789
عنوان

اونایی ک جدا شدید بیاید😕😔😔😔😔

388 بازدید | 38 پست

میشه از حس  و حالتون بگید؟ شمام  فک میکردید که نمیتونبن این حجم از غم و تحمل  کنید و فک میکردید ک دیگ ادم سابق  نشید؟

۲_پشیمون نشدین بعد طلاق؟ ک بگید کاش حدا نمیشدم و ...

(خیلی حاله روحم بده. همش ب این فک مبکنم ک همسرم در آینده  خاستگاری  یکی میره😔😔 بهش ابراز محبت میکنه. دوسش داره. براش عروسی میگیره. چشام پر اشک میشه)😭😞

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هنوز جدا نشدین، تلاش کن زندگیتو درست کنی. طلاق آخرین راهه...

ولی اگر جدا شدین، دیگه گذشته رو رها کن. فقط یه آدم از زندگی تو خارج شده، تو هنوز هستی، و رویاهات هنوز هست، اهدافت هنوز هست، زندگی هنوز ادامه داره. 

من جدا شدم و با این طرز فکری که بهت گفتم خیلی راحت برام گذشت، به تازگی هم دوباره ازدواج کردم و فوق‌العاده راضی هستم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

عزیزم اون دسگه الان سرنوشتش یه تو ربطی نداره.هرجا میخواد یره مسخواد نره.خودتو وایسته یه افکار اینده نکن.چون تو دسگه براش اهمست نداری و همچنین اون برای تو.یه توچه اون کجا میره میاد.

یوقتایی دل کندن از چیزس سخته اما همین دل کندن شروع یه اتفاق واس چیزاس دیگس.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
چرا جدا شدید؟؟؟

هنور نشدیم

بخاطر دخالت های خانوادش و بحثایی ک بین مامانم و خاحوادش پیش اومد

خاتوادش پا تو ی کفش کردن مبگن طلاق چاره شماس

متاسفاته همسرم اصلا ایرادات خانوادشو نمیبینه  و حرف اوناس

دوسش داشتی؟؟؟ مطمئن باش حال اونم خوب نیست

خیلی 

چند سال دوس بودیم

همه تو فامیل میدونن ک ما چقدر عاشق هم بودیم

امان ار پدر مادرش ک باعث شدن😔😔

انقد دوسش داشتی اصلا چرا جداشدی🤔

عزیزم  دوتا پست بالاتر گفتم

من طلاق نمیخام

خانوادش خ دخالت میکردن باعث دعوا شدن الانم مبکن طللق

شوهرمم ب حرف اوناس

من جدا شدم. یه مدت ک تنها باشی  خیلی سخته. همسر سابق من دو ماه بعد از جدایی مون ازدواج کرد و عروسی گرفت و باغ و آتلیه و همه چی خلاصه....

منکه تو اون شهر زندگی نمیکنم ولی رفته بودن با ماشین عروس در خونه مامانم اینا. همسایه هاشون گفتن.

مامان اینا هم رفته بودن تو اون تایم مشهد.

دخترمم طفلی لباس عروس پوشیده بود عروسی باباش. همیشه میخنده میگه کسی تاحالا رفته عروسی باباش ک من رفتم....

مردا لعنتی تر از اون چیزی هستن ک تو فکر کنی. مخصوصا بعد طلاق انگار یه دشمن جدید میشن واست. 

اگر هنوز جدا نشدین، تلاش کن زندگیتو درست کنی. طلاق آخرین راهه... ولی اگر جدا شدین، دیگه گذشته رو ره ...

هنوز نشدیم

میگه تنهت راهش اینه ک مهریه تو ببخشی!

منم نمیتونم با اینکه دوسش  دارم. حس میکنم نقشه خانوادشه

شما همسر اولتون و دوسداشتسد؟ موقع طلاق ب این  فکر میکردی  ک ی روزی عاشق کس دیگه بتونی بشس؟

به این فکر کن .شمام خواستگار خواهی داشت .عاشق میشی .ازدواج میکنی .بچه دار میشی .خوشبخت میشی 

اصلا نمیتونم ب این فکر کنم ک روزی عاشق  نرد دیگه ای جز اون بشم 

من پیری رم با اون تصور کرده بودم

حتا وقتی  ب این مبخام فک کنم ک روزی ازدواج کنم از خودم متنفر  میشم