2777
2789
عنوان

نارضایتی خانوادم واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 145 پست
انشاللله که بهش برسی تاپیکتو چجوری باید پیدا کنم گلم

کنار اسمم بزنی میادرو نوار که اسمم هست

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

من هم ۲۳اون هم دوسال بزرگتر

خدا لعنتم کنه کلی برنامه ریختیم هفته قبل عقد کنیم بریم شهر کار میکنه

ولی ......😞😞😞😞

بمیرم براش تنهایی تو غربت خدایا خودت بهش صبر بده 

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که از روز قبل ۲۲بهمن تاامروز فقط چهارتاوخرما خوردم ویکم اب خدا منو نگه داشته حال روحی بد ول ...

وای آخ الهی ... نکن اینکار

بجاش فکر چاره ای کن

من که بسکه فکر و خیال کردم دارم دیوونه میشم

طرفمم خیییلی داغون و ناراحته از این وضع

دوستان توروخدا دعا کنین برام

شاید شما آبرو داشته باشین پیش خدا

وای آخ الهی ... نکن اینکار بجاش فکر چاره ای کن من که بسکه فکر و خیال کردم دارم دیوونه میشم طرفمم ...

من که روانی شدم دیونه شدم اونم همینطور من هرروزوشبم گریه واشک ....بخدا دلم خونه خون

دوستان گلم برای منم دعا کنید با دلهای پاکتون برام صلوات بفرستین محتاج دعاهای تک تک تون هستم 

بخدا مثل یه جنازه کنار خونه افتادم ..😞😞

عزیزم چقد بچگی آخه؟شما دونفر  که تواین تاپیک مشکلتون یکی هست هردو بچه اید.اولین اشتباهتون اینه رابطه داشتید که نشون میده فقط احساساتی هستید و منطقی پشت رفتارتون نیست. بعدم که میخواید اشتباه بزرگتری انجام بدید و به فرارو خودکشی فکرمیکنید.خانوادتون صلاح شمارو بهترمیدونن و بااین نظراتتون مشخصه واقعا صلاحیت ندارید

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
آفرین خوشبحال خونوادت که دختری مثل شما دارند

اخه عاشق نشده ببینه چه حالی داره😞😞

عزیزم چقد بچگی آخه؟شما دونفر  که تواین تاپیک مشکلتون یکی هست هردو بچه اید.اولین اشتباهتون اینه ...

اخه عزیزم حرفاتون درست ولی من شخصا که بدبختی خودمو نمیخوام منم میخوام خوشبخت شم 

حق انتخاب مگه ندارم😞حق زندگی کردن ندارم😞😞

اخه عاشق نشده ببینه چه حالی داره😞😞

ماهم عاشق شدیم .چرا فکرمیکنیدنداشته

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
ماهم عاشق شدیم .چرا فکرمیکنیدنداشته

درست ولی من خودم به مرگم فکر میکنم ولی به نبودن باعشقم نمیتونم...

اخه دلایل منطقی ندارن شهردیگه من سختی شو میکشم احه سطح مالی برای من مهم نیست مهم اینه طرفم عرضه داره کار میکنه مسولیت پذیره....ووووو

چرا شدم بعدچند ماه گفتم اسکولم من؟ من کجا و اون کجا؟ چرا شان خودمو پایین بیارم و کات کردم :|

اره منم اگه اینو ماه های اول میدیدم کات میکردم ولی اخه بدنیست ...دور باشه ازمن بداخلاقه وقتی کنارش باشم دیگه هیچ مشکلی نیست

اخه عزیزم حرفاتون درست ولی من شخصا که بدبختی خودمو نمیخوام منم میخوام خوشبخت شم  حق انتخاب مگه ...

پدرومادرت بهترمیدونن چون زندگی زناشویی داشتن.کلا ازدواج و زندگی واقعی بااونچه که تو مجردی فکرمیکنیم زمین تااسمون متفاوته.من خودم کسی رو دوس داشتم6سال.ولی پدرومادرم گفتن نه.منم گفتم باشه.الان خداروشکرمیکنم که سرنگرفت.اصلا زندگی مشترک ورای تصورات مجردیه.چیزایی مهمه که اصلا ب چشم ما نمیادتومجردی.من حتی مادرمم بنظرم نمیتونه درست تشخیص بده کدوم مرد خوبه کدوم بد چون احساسیه ولی نظرات پدرم همه از دم قبول دارم و همیشه دیدم درسته درباره مردا