5ساله با یه اقا پسر آشناهستم و باهم دور از چشم پدرومادر در ارتباطیم. اومدن خاستگاری و حدود سه ساله که رفت و امد خانوادگی داریم.. اما بدلیل تفاوت فرهنگ و یسری دلیلای دیگه خانوادم مخالفت کردن و بعد این همه مدت جواب رد دادن. من مطمعنم که میتونم با ایشون خوشبخت شم اما خانوادم لج کردن و موافقت نمیکنن. هرراهی بود رو امتحان کردیم اما نتیجه نداد. بنظرتون بهشون بگیم که این همه مدت در ارتباط بودیم و به نوعی مجبور شن اوکی بدن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چقد بچگی آخه؟شما دونفر که تواین تاپیک مشکلتون یکی هست هردو بچه اید.اولین اشتباهتون اینه رابطه داشتید که نشون میده فقط احساساتی هستید و منطقی پشت رفتارتون نیست. بعدم که میخواید اشتباه بزرگتری انجام بدید و به فرارو خودکشی فکرمیکنید.خانوادتون صلاح شمارو بهترمیدونن و بااین نظراتتون مشخصه واقعا صلاحیت ندارید
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
اخه عزیزم حرفاتون درست ولی من شخصا که بدبختی خودمو نمیخوام منم میخوام خوشبخت شم حق انتخاب مگه ...
پدرومادرت بهترمیدونن چون زندگی زناشویی داشتن.کلا ازدواج و زندگی واقعی بااونچه که تو مجردی فکرمیکنیم زمین تااسمون متفاوته.من خودم کسی رو دوس داشتم6سال.ولی پدرومادرم گفتن نه.منم گفتم باشه.الان خداروشکرمیکنم که سرنگرفت.اصلا زندگی مشترک ورای تصورات مجردیه.چیزایی مهمه که اصلا ب چشم ما نمیادتومجردی.من حتی مادرمم بنظرم نمیتونه درست تشخیص بده کدوم مرد خوبه کدوم بد چون احساسیه ولی نظرات پدرم همه از دم قبول دارم و همیشه دیدم درسته درباره مردا