2777
2789

سلام بچه ها.من هفته ببست بارداری ام فقط سه کیلو اضافه کردم وزنمم ۴۸ شده.برای افزایش وزنم چیکار کنم؟دکتر گفته تا ۲۰ کیلو درطول بارداری میتونم اضافه کنم اما نمیشه😞میترسم بچم وقتی دنیا اومد وزنش کم باشه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کمی خوش بحالت 😕

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

من هفته هفده هستم وزنم نمیره بالا هر چی میخورم همون 55 موندم    نمیدونم چیکار کنم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

نگران نباش عزیزم حالا کم کم اضاف میکنی.من اولش 9کیلوکم کردم الان دکتر التماسم میکنه غذانخورزیاد😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

این که میگن. ۲۰ کیلو میتونی اضافه کنی یعنی اجازه داری. اجباری نیست. 

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
واقعا؟ینی ربطی نداره ؟

نه زیاد بیشتر ماه نه مهمه وزن اضاف کنی همون دو کیلو رو ماه اخر اف کنی بیشترش وزن بچه میشه

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔