2777
2789
عنوان

کی مثل من دختر فضول داره

1208 بازدید | 77 پست

دخترم خیلی فضولی میکنه خیلی خرابکاری میکنه منم میزنمش نمیتونم جلو خودمو بگیرم

خیلی اعصابمو داغون میکنه خسته شدم ازش

تازه من لباسارو شستم اوردم پیش بخاری تا خشک شن اونم رفته. تمام لباسارو  تو حیاط انداخته من دسشویی بودم نمیدونم

خوزستانی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی دعوا نمیکنم.بچه اند دیگه.همه این کارا طبیعیه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

وای چقدر اعصاب خورد کن،دیگه نایی واسه ادم نمیمونه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

برادرزاده منم 6 سالشه اونجوری فضوله😂😂😂😂 هر چی تو خونشون میشه میاد به ما میگه

مامانش سپرده بود حرف خونه رو ادم نباید جایی بگه

اومده بود اونم میگفت .بچه اس دیگه نمیدونه که.منم گفتم مامانت الکی میگه به من بگو...ما کاری نداریم البته محض خنده ازش میپرسم و میترکم از خنده که یه بچه یه وجبی چقد حواسش جمعه

برادرزاده منم 6 سالشه اونجوری فضوله😂😂😂😂 هر چی تو خونشون میشه میاد به ما میگه مامانش سپرده بود ح ...

خنده نداره گلم همین شما باعث میشی بچه خبر رسون بسه خیلی زشته بخدا

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍